Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Μεθυσμένη Πολιτεία... Συνάντηση Μελισσανίδη Κοντονή στα γραφεία της Aegean!!!


Ο ΣΥΡΙΖΑ αφού λιάνισε τα μεγάλα συμφέροντα και τη διαπλοκή, τώρα εισβάλλει και μέσα στις ίδιες τις επιχειρήσεις τους και φέρνει τα πάνω κάτω...

Κάτωχρος… λέγεται αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη συνάντηση αυτή, και αφού πρώτα τον συνέφερε ο επιστήθιος φίλος του καρδιολόγος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης. 

Αν δεν ήταν εξόχως πολιτικό πρόσωπο και δικηγόρος, θα έλεγα πήγε στα γραφεία της επιχείρησης του Δ. Μελισσανίδη, από ανοησία. Βεβαίως παντού η είδηση όχι τυχαία παίζει χωρίς να αναφέρει τον τόπο της συνάντησης. Ξέφυγε όμως μόνο στο iefimerida.gr.

Επισκέφτηκε λοιπόν ο υπουργός τον επιχειρηματία, για να μιλήσουν και για το ιδιωτικό γήπεδο του, που μάλιστα δεν είναι της αρμοδιότητας του. Γιατί το υπουργείο του κ. Κοντονή, δεν έχει να εισφέρει σε τίποτα στην αδειοδότηση του γηπέδου Μελισσανίδη. Επομένως γιατί πήγε εκεί ο υπουργός; Γιατί έκανε μια κίνηση που ούτε ο Βασίλης Λεβέντης μάλλον δε θα έκανε, αλλά δε συμβαίνει ούτε στις χώρες τους τρίτου κόσμου;

Μετά από αυτό το ακραίο πολιτικό ατόπημα, θα περιμένουμε να ζητήσουν την παραίτηση του υπουργού, τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα. Προφανώς ματαίως θα περιμένουμε…



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sdna.gr:

Συνάντηση Μελισσανίδη με Κοντονή!


Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε χθες με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Συζήτησαν για την «Αγ.Σοφιά» και για θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή είχε την Τετάρτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ιδιοκτήτης της Aegean, που είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά το πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με κύριο θέμα της συζήτησής τους την «Αγιά Σοφιά».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για όλες τις παραμέτρους του έργου, για τα εμπόδια που συνάντησε η ΑΕΚ στην προσπάθεια που έχει καταβάλει έως τώρα, για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται πλέον αυτή τη στιγμή, αλλά και για τα βήματα που απομένουν προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου, δηλαδή την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από το ΥΠΑΠΕΝ και την έκδοση της άδειας.

Ο Σταύρος Κοντονής από την πλευρά του επεσήμανε στον αντιπρόεδρο της «Δικέφαλος 1924» (εταιρείας που τρέχει το έργο) την θέση που έχει εκφράσει και δημόσια, δηλαδή, ότι από την στιγμή που το έργο έχει πάρει την έγκριση του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας, του ΣτΕ, η Πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσει το νέο της σπίτι.

Στο περιθώριο της συνάντησής τους, οι δυο άνδρες συζήτησαν και για άλλα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου (όπως θέματα της επικαιρότητας του απασχολούν την ΑΕΚ ή τον Υφυπουργό). Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου