.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υποχωρεί σε τίποτα η ΑΕΚ - Επιμένει ο Δήμος


Σύμφωνα με όσα γράφει το aek1924.gr, στη σημερινή συνάντηση στο ΥΠΑΠΕΝ, η πλευρά των επιχειρηματικών συμφερόντων είναι ανυποχώρητη στο σχέδιο της "Αγιά Σοφιάς". Αλλά και η πλευρά του Δήμου φαίνεται να ενεργεί στο πλαίσιο και το πνεύμα της απόφασης του δημοτικού συμβούλιου. 

Είναι προφανές πως τα επιχειρηματικά συμφέροντα εμφανίζονται αδιάλλακτα γιατί ή έχουν εξασφαλισμένες τις πλάτες κυβέρνησης και περιφέρειας, οπότε γιατί να διαπραγματευτούν, ή επιθυμούν ρήξη...  

Θα ακολουθήσει νέα συνάντηση πάλι σε τεχνικό επίπεδο, ενώ σύμφωνα με τις προηγηθείσες δηλώσεις του κ. Ν. Στράτου γενικού διευθυντή της "Δικέφαλος 1924 Α.Ε.", από αύριο παίρνει την... οικοδομική άδεια στα χέρια του.


Ακολουθεί η αναδημοσίευση από το aek1924.gr:


Μετά από περίπου 3μιση ώρες, ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο ΥΠΑΠΕΝ ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ με εκείνους του Υπουργείου αλλά και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας. Παραμένει το θετικό κλίμα, αλλά και η επιφυλακτικότητα για το Δήμο

Από τις 10 το πρωί βρίσκονται στο Υπουργείο ΠΑΠΕΝ οι μηχανικοί της Dimand για λογαριασμό της ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924» εκεί, όπου ανέπτυξαν όλα τα θέματα που αφορούν τις επιπλέον θέσεις στάθμευσης, το κυκλοφοριακό αλλά και θέματα ασφαλείας του νέου γηπέδου της ομάδας, στους αρμόδιους του Υπουργείου, αλλά και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε καλό κλίμα λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι και από εδώ και πέρα, η Ένωση θα στείλει θεσμικά προς το Υπουργείο έγγραφο με τις θέσεις της όπως αναπτύχθηκαν στη σημερινή συνάντηση. Παράλληλα, συμφωνήθηκε ακόμα ένα ραντεβού με τους τεχνικούς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να δοθούν παραπάνω λεπτομέρειες για τα θέματα που συζητήθηκαν.

Η Ένωση δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει σε τίποτα από όλα όσα αναφέρονται στις μελέτες (ύψος, τροποποίηση σχεδίου κλπ) που έχει κάνει, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος επιμένει σε αλλαγές και θα συνεχίσει τις ενέργειες της πάνω στα σχέδια και τον αρχικό προγραμματισμό της.

Ουσιαστικά πλέον είναι στο χέρι του Υπουργείου να κλείσει τη ΜΠΕ και να προχωρήσει το θέμα της έκδοσης της άδειας, αφού δεν εξαρτάται πλέον τίποτα από τις όποιες θέσεις του Δήμου, με την ΑΕΚ κινείται αυτόνομα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Στη δεύτερη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διάρκειας τριών και πλέον ωρών, με αντικείμενο συζήτησης το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, οι αρμόδιοι μηχανικοί του έργου από την πλευρά της ΑΕΚ και της κατασκευάστριας εταιρίας «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» ανέπτυξαν με επάρκεια τις θέσεις τους σχετικά με το κυκλοφοριακό της περιοχής, τις επιπλέον θέσεις στάθμευσης και θέματα ασφάλειας του γηπέδου.

Η πλευρά της ΑΕΚ θα ενημερώσει εγγράφως το Υπουργείο για τις θέσεις της, όπως αναπτύχθηκαν στη σημερινή συνάντηση. 
 
Αποφασίστηκε να γίνει ακόμα μία συνάντηση ανάμεσα στους υπεύθυνους του έργου και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος για να συζητηθούν τα ως άνω αναφερόμενα ζητήματα με περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων του Δήμου τέθηκε προς συζήτηση και το θέμα του ύψους του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου