.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ξανά... Τινάζει την μπάνκα ο Τίγρης!

Το πήρε απόφαση ο Μελισσανίδης και ετοιμάζεται να σπρώξει χρήμα για να φέρει παίκτη που θα κάνει πάταγο! Πού θα παίζει, ο ρόλος του Πογιέτ και το hot όνομα που ακούστηκε!

Mετά την αλλαγή προπονητή η ΑΕΚ έχει πάρει τα πάνω της, ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, προκρίθηκε στο Κύπελλο και κάνει μεγάλα όνειρα για τη συνέχεια της σεζόν.

Γι΄ αυτό ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να φέρει τον Γενάρη παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας.


Η απόφαση που έχει παρθεί είναι να αποκτηθεί φορ κλάσης με καλό βιογραφικό και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες διέρρευσε το όνομα του Παραγουανού Όσκαρ Καρντόζο.

Πάντως, για τον φορ θα έχει λόγο και ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος έχει πολλές άκρες στην αγγλική αγορά και δεν αποκλείεται το "μπαμ" της Ένωσης να προκύψει από εκεί, μετά από εισήγηση του Ουρουγουανού κόουτς.

Όπως και να έχει, αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πρόκειται για ειλημμένη απόφαση να ενισχυθεί η επίθεση, με το αφεντικό του συλλόγου να είναι διατεθειμένο να προσφέρει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο σε top όνομα. Εν αναμονή... 


πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου