Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Καμία ανησυχία στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ενήμερος ο Μελισσανίδης για τις κινήσεις Οικονομόπουλου


" Αυτό που θα πρέπει να απασχολεί τους ανθρώπους την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι οι κινήσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και τα έγγραφα που έχει ζητήσει αρμόδιος άνθρωπος από τους κιτρινόμαυρους για τα στοιχεία της πρώην εταιρίας αλλά και της υπάρχουσας. Αυτό που θέλει να δει το Υπουργείο είναι αν όλα έγιναν κανονικά και με νομιμότητα. "

Μάριος Ματσάνκος

Σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» αναφέρει ότι ο πρώην νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη, Χάρης Οικονομόπουλος κινείται νομικά κατά της εκκαθάρισης της κιτρινόμαυρης εταιρίας.

Όπως είναι γνωστό,η εκκαθάρισε οδήγησε στη διαγραφή της παλιάς ΠΑΕ ΑΕΚ από τα Μητρώα Ανωνύμων Εταιριών και στη δημιουργία της νέας καθαρής ΑΕΚ. Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί για τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο λόγω αναβολής, η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 13 Ιανουαρίου του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek24hours.gr, δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας στους κόλπους της Ένωσης. Αυτό τουλάχιστον τονίζουν και οι δύο πλευρές. Μάλιστα, ο κ. Οικονομόπουλος φαίνεται να έχει και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να τον ενημερώσει για τις κινήσεις του. Άρα ουδέν πρόβλημα.

Αυτό που θα πρέπει να απασχολεί τους ανθρώπους την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι οι κινήσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και τα έγγραφα που έχει ζητήσει αρμόδιος άνθρωπος από τους κιτρινόμαυρους για τα στοιχεία της πρώην εταιρίας αλλά και της υπάρχουσας. Αυτό που θέλει να δει το Υπουργείο είναι αν όλα έγιναν κανονικά και με νομιμότητα.

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου