.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Σπύρος Πάντζας: "...δεν γνωρίζω καμία νομοθεσία που να μπορεί, που να μας επιτρέπει να χρηματοδοτήσουμε ΠΑΕ και επιχειρηματίες" (βίντεο)


Στη  σειρά βίντεο από το χτεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο που υποσχεθήκαμε, ξεκινάμε με την τοποθέτηση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου για τον Αθλητισμό της Περιφέρειας Αττικής, Σπύρου Πάντζα.

Ο Σπύρος Πάντζας αν γνωρίζω σωστά, ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, και αταλάντευτα βρίσκεται στο πλάι της Ρένας Δούρου. Επίσης αν γνωρίζω σωστά, πρόκειται για το γιο του γνωστού ηθοποιού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάντζα. 

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Πάντζας μαζί με Στρατούλη, Αυλωνίτου και τη μεσολάβηση Φλαμπουράρη, είχαν συμφωνήσει με Μελισσανίδη για το σχέδιο της "Αγιά Σοφιάς" όταν συζητιόταν το Ρυθμιστικό.


Μιλώντας για το γήπεδο Μελισσανίδη, και απαντώντας σε επικριτικές τοποθετήσεις συμβούλων που προηγήθηκαν, είπε:

«…επειδή  άκουσα κριτική και μάλιστα με ονοματεπώνυμο, σας λέω πως εγώ, δεν γνωρίζω καμία νομοθεσία που να μπορεί, που να μας επιτρέπει να χρηματοδοτήσουμε ΠΑΕ και επιχειρηματίες».


Η τοποθέτηση βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με τη γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας του ΠΑΠΕΝ, και είναι σαφής. Καμιά χρηματοδότηση δεν είναι δυνατή για τη «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» και το ιδιωτικό γήπεδο που σχεδιάζει. 

Αξίζει να αναφερθεί πως κανείς δεν αντέτεινε οτιδήποτε διαφορετικό στην τοποθέτηση του, περιλαμβανομένου του Γιαννη Σγουρου, ο οποίος ηταν παρών σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου