Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Οι γερμανοί γνωρίζουν από καιρό ότι ΟΑΚΑ και ΣΕΦ πάνε για ξεπούλημα...


Επί χούντας ακούγαμε τη Ντόιτσε Βέλε για να μαθαίνουμε τι γινόταν στην Ελλάδα. Επί ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως πρέπει να διαβάζουμε γερμανικό τύπο...

Από τις 21-7-2015 η γερμανική "Μπιλντ" έχει ανακοινώσει το πούλημα ΟΑΚΑ και ΣΕΦ!

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sentragoal.gr:

21/7
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «BILD»

Πωλούνται... ΟΑΚΑ και ΣΕΦ!


Ρεπορτάζ βασισμένο σε κάποια στοιχεία που δεν είχαν γίνει γνωστά έως τώρα ή μήπως αποκύημα της φαντασίας των δημοσιογράφων της «Bild»; Όπως και να έχει η… πώληση ΟΑΚΑ και ΣΕΦ είναι… θέμα!

Στην ηλεκτρονική έκδοσή της η γερμανική εφημερίδα φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ανάμεσα στα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης από το ΤΑΪΠΕΔ είναι οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, του Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», καθώς και άλλα γήπεδα που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, όπως το κλειστό του Γαλατσίου.

Η «Bild» αναφέρει εκτενώς μια λίστα με ελληνικά περιουσιακά στοιχεία που ενδεχομένως να εκποιηθούν, όπως οι ιαματικές πηγές στις Θερμοπύλες, η αεροπορική βάση των ΗΠΑ στο Ηράκλειο Κρήτης που δεν χρησιμοποιείται, 77.332 δημόσια κτίρια, 2.500 κτίσματα που ανήκουν στο Υπουργείο Πολιτισμού εντός κι εκτός συνόρων, 2 αεροσκάφη τύπου Airbus, 14 αεροδρόμια όπως της Ρόδου, της Κέρκυρας και της Κω, παραλίες της Πελοποννήσου, λιμάνια όπως του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, αλλά και συνολικά 6.000 μικρά νησάκια ή βραχονησίδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου