Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Δίμηνη Οικονομική εξόρμηση του ΝΑΡ

Από την 1η Δεκέμβρη και για δύο μήνες, μέχρι τις 31 Γενάρη 2016, το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση πραγματοποιεί οικονομική εξόρμηση και καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του να δώσουν την μάχη για την κάλυψη των στόχων της εξόρμησης, στόχοι αναγκαίοι για την λειτουργία και την αντεπίθεση του ρεύματος της επαναστατικής και σύγχρονα κομμουνιστικής Αριστεράς.

Με σύνθημα «Λίγα από πολλούς για την οικονομική ανεξαρτησία της επαναστατικής αριστεράς» και με επιδίωξη να φτάσουν τα κουπόνια σε όλους τους εργαζόμενους και τους αγωνιστές που αναζητούν και θέλουν να συμβάλλουν σε μια μαχόμενη και νικηφόρα Αριστερά, στο πρόγραμμα και το κόμμα της κομμουνιστικής απελευθέρωσης, οι οργανώσεις του ΝΑΡ σε όλη την Ελλάδα παραλαμβάνουν τα κουπόνια και καταρτίζουν τα πλάνα τους.

«Σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ η παρέμβαση της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς της κομμουνιστικής απελευθέρωσης και για να το κάνει αυτό χρειάζεται και οικονομικά μέσα. Στην επιτακτική ανάγκη να επικοινωνήσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τους αντιδημοκρατικούς φραγμούς που θέτει το πολιτικό σύστημα, την αποσιώπηση της δράσης μας από τα ΜΜΕ, τα κάθε λογής εμπόδια που βάζει το κατεστημένο στην παρέμβασή μας, χρειαζόμαστε την ενίσχυση των φίλων μας, ξέροντας ότι και αυτοί αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Αλλά και το πιο μικρό ποσό από το υστέρημα τους μας είναι πολύτιμο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Π.Ε. του ΝΑΡ για την Οικονομική Εξόρμηση που τονίζει ότι «τα έσοδα του ΝΑΡ προέρχονται αποκλειστικά από τα μέλη και τους φίλους του και όχι από χορηγούς, κρατικές επιχορηγήσεις ή οικονομικά συμφέροντα, γιατί η οικονομική μας αυτοτέλεια είναι θεμέλιο της πολιτικής μας ανεξαρτησίας».

Εκτός από τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης που κυκλοφορούν από τις οργανώσεις του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ν.Κ.Α., στα πλαίσια της δίμηνης καμπάνιας προγραμματίζονται εκδηλώσεις, γλέντια και σειρά πρωτοβουλιών οικονομικής στήριξης.

Επίσης, ενισχύσεις και προσφορές μπορούν να κατατίθενται και στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό 15163658337

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου