Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Συνωστισμός χτες στο Χωριό Παραγωγών! (φωτογραφίες)

Βρέθηκα κι εγώ για πρώτη φορά χτες, στο Χωριό Παραγωγών χωρίς μεσάζοντες, που οργανώνει ο Δήμος κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα.

Συνωστισμός! Πολύς κόσμος ερχόταν, ψώνιζε κι έφευγε. Χωρίς καμιά υπερβολή θα πρέπει να πέρασαν πολλές εκατοντάδες συμπολιτών μας. Οι περισσότεροι έρχονταν με το αυτοκίνητο τους, πάρκαραν όσο πιο κοντά μπορούσαν, ψώνιζαν κι έφευγαν. Ορισμένοι οικογενειακώς όπως ο γνωστός συμπολίτης μας δημοσιογράφος Γιάννης Νοταράς.


Η ποικιλία των προϊόντων μεγάλη, από μοσχοσάπουνα και απορρυπαντικά, ως ψωμί και κάθε είδους τρόφιμα. Η ποιότητα εξαιρετική από όσο μου είπαν πρόσωπα που έχουν γίνει ταχτικοί στο παζάρι, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις από προσωπική αντίληψη.

Σε ότι αφορά τις τιμές είναι κατά βάση λογικές, προσιτές, και ανταγωνιστικές ως καλύτερες σε αρκετές περιπτώσεις προσφορών των σούπερ μάρκετ. Προφανώς όμως και η ποιότητα είναι καλύτερη.

Αξίζει τον κόπο να το επισκεφτούν όσοι δεν το έχουν κάνει ως τώρα, και να αποκτήσουν από πρώτο χέρι αντίληψη για το τι μπορεί να τους προσφέρει.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου