Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

aek24hours.gr: "Η απουσία του Φλαμπουράρη τον πείραξε. Αυτό είναι ξεκάθαρο, αφού ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία και όχι των Παλαιμάχων, η βράβευση του Υπουργού που του την… έκανε τελευταία στιγμή"

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί, είναι από το  aek24hours.gr:

Μάριος Ματσάνκος

Έβγαλε ειδήσεις η γιορτή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας. Οι δηλώσεις του Αλέκου Φλαμπουράρη που δεν έδωσε το «παρών» στη VIP αίθουσα του ΟΑΚΑ, για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά και οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, έβγαλαν θέμα με το γήπεδο.
Ο Υπουργός Επικρατείας τόνισε μεταξύ άλλων μέσω του διευθυντή του γραφείου του, κ. Αποστόλου πως « Πιστεύουμε πως το γήπεδο πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια με λυμένα όλα τα ζητήματα, περιβαλλοντικά και άλλα». Δηλαδή; Ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ στον ιστορικό της χώρο. Εκεί δηλαδή που ανήκει και που πρέπει να γίνει το γήπεδο, αλλά θα πρέπει πρώτα να λυθούν ζητήματα. Ο Φλαμπουράρης δηλαδή μας είπε ξεκάθαρα και με μια διαφορετική ερμηνεία πως «παιδιά, το γήπεδο ακόμα έχει θέματα και δεν προχωρά. Θέματα που δεν θα πρέπει να λύσουμε εμείς ως κυβέρνηση, αλλά εσείς ως ΑΕΚ». Μάλιστα…


Αντίθετα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέταξε το μπαλάκι σε τρίτους και συγκεκριμένα στην κυβέρνηση. Η απουσία του Φλαμπουράρη τον πείραξε. Αυτό είναι ξεκάθαρο, αφού ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία και όχι των Παλαιμάχων, η βράβευση του Υπουργού που του την… έκανε τελευταία στιγμή. Τι είπε ο ισχυρός άνδρας; «Κανείς δεν θέλει το γήπεδο πιο πολύ από εμένα. Εμείς από την πλευρά μας ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το έχουμε κάνει, τώρα το θέμα είναι στα χέρια άλλων και περιμένουμε την άδεια». Το ότι θέλει το γήπεδο και το τονίζει δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και μπράβο του! Το ότι η ΑΕΚ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για το γήπεδο μπορεί να «πέσει» ανά πάσα στιγμή. Ο Μελισσανίδης είπε απλά και λαϊκά πως «δεν πρόκειται να αλλάξουμε το παραμικρό στο υπάρχον σχέδιο που έχουμε φτιάξει. Ούτε ύψος, ούτε βάθος, ούτε πάρκινγκ, ούτε υπογειοποιήσεις, ούτε τίποτα. Εσείς πρέπει να κάνετε πίσω», φωτογραφίζοντας την κυβέρνηση.

Και βρισκόμαστε στο κρίσιμο ερώτημα: Θα κάνει πίσω η κυβέρνηση για να γίνει η «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς τροποποιήσεις ή θα βάλει στοπ στο συγκεκριμένο σχέδιο; Από το aek24hours.gr σας έχουμε εξηγήσει και αναφέρει πάμπολλες φορές και μέσω επίσημων εγγράφων από υπηρεσίες του ΥΠΑΠΕΝ, και όχι μόνο, πως η «Αγιά Σοφιά» έχει θεματάκια. Ο Μελισσανίδης δεν θέλει να το καταλάβει, η κυβέρνηση προσπαθεί να του τα εξηγήσει και δεν ρίχνει νερό στο κρασί της, αλλά ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει τα νάζια και των δύο.

Φτάσαμε στα μέσα Γενάρη και αύριο υπάρχει το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για το 2016 και στα θέματα που είναι προς συζήτηση δεν βρίσκεται πουθενά η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το γήπεδο. Αλήθεια θα βγει κάποιος από την ΑΕΚ να μας εξηγήσει σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε; Αλλά να πουν αλήθεια για πρώτη φορά στη ζωή τους! Εμείς, ήμασταν αυτοί που βγάλαμε αποκλειστική δήλωση του Υπουργού ΠΑΠΕΝ, Πάνου Σκουρλέτη πως δεν εξαρτάται το γήπεδο μόνο από την υπογραφή του και πέρασε στα ψιλά γράμματα. Φοβάστε ή είστε βρώμικοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου