Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Συμβολή του Σ.Ε.Π. στην προσφυγική κρίση - Συνεχίζουμε Αποστολή: Ελληνικό

Ανακοίνωση Γ.Ε.
146
2015
Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, για προσφορά εθελοντικής βοήθειας στο προσφυγικό ζήτημα. Η συμμετοχή σας και σε αυτό το κάλεσμα, υπήρξε καθοριστικής σημασίας στο να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία τη δέσμευση που έχουμε αναλάβει απέναντι στην πολιτεία και το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλά και σε αυτή που απορρέει από την Υπόσχεση που έχουμε δώσει, να βοηθούμε κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση.
Η προσφορά του Σ.Ε.Π. στο προσφυγικό ζήτημα έχει αναγνωριστεί τόσο από τον Αναπλ. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα, όσο και από τις τοπικές κοινωνίες που δέχονται το μεγαλύτερο μέρος της εισροής προσφύγων και μεταναστών, στις οποίες  οι Πρόσκοποι δραστηριοποιούνται καθημερινά.


Ο Αναπλ. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, μας ζήτησε για ακόμη μία φορά να συνεχίσουμε το έργο υποστήριξης, αναλαμβάνοντας την οργάνωση και λειτουργία της αποθήκης ιματισμού στο Ελληνικό μέχρι 31 Ιανουαρίου 2016. Η τρίτη πρόσκληση του Υπουργού έρχεται να επιβεβαιώσει την ετοιμότητα που επιδεικνύει το Σ.Ε.Π. σε στιγμές κρίσιμες για την Πατρίδα, αλλά και τη συσσωρευμένη εμπειρία των μελών του στη διαχείριση παρόμοιων καταστάσεων.

Ειδικότερα, οι ανάγκες για την υποστήριξη των προσφύγων στη συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι 5 – 8 ενήλικα μέλη και στελέχη σε ημερήσια βάση (ώρες 17.00-20.00). Η ως άνω εθελοντική προσφορά υπηρεσίας των ενηλίκων μελών και στελεχών του Σ.Ε.Π., θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 04.01.2016 και προσβλέπουμε στην ανταπόκριση όλων, ώστε να διαρκέσει μέχρι το τέλος του μηνός Ιανουαρίου 2016.

ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ.
PDF Αρχείο Ανακοίνωσης: 
Συνημμένο(α)Μέγεθος
100_3_ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.doc184.5 KB
100_3_ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.doc71 KB


πηγή: sep.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου