Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ο Δ. Μελισσανίδης διδάσκει πως να κατευθύνεις τις μάζες εκεί που θέλεις...



Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι γνωστό πως δε βάζει εύκολα το χέρι σε δική του τσέπη. Έτσι έχει επιχειρηματικό σχέδιο για εκμετάλλευση του οικόπεδου της ΑΕΚ, ελέγχει ΠΑΕ και Ερασιτεχνική, αλλά για όλα αυτά, πληρώνουν θα πληρώσουν μόνο άλλοι.

Μόνιμο θέμα στις συζητήσεις των οπαδών παραμένει η αγωνία τους για γήπεδο, αλλά και η ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές που θα την κάνουν αξιόμαχη. Σε αυτά προστέθηκαν τις τελευταίες μέρες, τα στεφάνια του Μελισσανίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη. Ως γνωστό ο τελευταίος ως πρόεδρος της ομάδας, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, είχε υπεξαιρέσει από τα ταμεία της 21,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Στον αγώνα που έγινε στο ΟΑΚΑ με την Ξάνθη προχτές οι οπαδοί της ΑΕΚ ανάρτησαν ένα τεράστιο πανό που έγραφε: Η ΠΑΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙ… Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΤΕ!


Η ομάδα ελλείψει επιλογών, έπαιξε πάλι αμυντικά, και τελικά κατάφερε για μια ακόμη φορά να  κερδίσει αγχωμένα. Ανεξάρτητα από το πώς και τι σφυρίζουν οι διαιτητές, οι οπαδοί δεν είναι ηλίθιοι να μη καταλαβαίνουν, ότι με αυτούς τους παίχτες η ομάδα χωλαίνει. 

Τέλειωσε το παιχνίδι και ο Δ. Μελισσανίδης έκανε δηλώσεις. Όπως πάντα έφταιγαν αποκλειστικά άλλοι… 

Αμέσως μετά η συζήτηση για το θέμα Ψωμιάδη εξαφανίστηκε. Και περίπου το ίδιο έγινε με τη συζήτηση για μεταγραφές. Ούτε κανείς θυμήθηκε πως και η υπόθεση γήπεδο δεν προχωρά. Όλοι ή σχεδόν όλοι, ασχολούνται με τη διαιτησία, τους «γαύρους» κλπ.  Όταν ξεχαστεί κι αυτό, πάλι θα εμφανιστεί να κάνει κάποια δήλωση για τους εχθρούς… Εκείνους που τον εμποδίζουν να κάνει την ΑΕΚ ξανά μεγάλη, την οποία θα πάρουν οι δημοσιογράφοι και τα μέσα, να τη διακινήσουν. Με τέτοια κόλπα ορίζει ανενόχλητος δυόμιση χρόνια τις τύχες της ομάδας. 

Ποιος μπορεί να πει πως δεν κάνει καλά τη δουλειά του;

Ακολουθούν βίντεο με τις δηλώσεις Μελισσανίδη και τα χτεσινά επεισόδια οπαδών της ΑΕΚ με του Ολυμπιακού.

          .


          .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου