Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Η (μη) απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στις αποκαλύψεις για τα χρήματα που πήρε για το παιχνίδι με τους άστεγους

Για γέλια είναι οι ισχυρισμοί της ΠΑΕ ΑΕΚ που κυκλοφόρησαν σχετικά με τις αποκαλύψεις για τα χρήματα που εισέπραξε από την Περιφέρεια, για τον αγώνα με τους άστεγους. Ενώ στην απόφαση υπάρχει σαφής αναφορά ότι έδωσε προσφορά, και ενώ σαφώς αναφέρεται ως παραλήπτης των χρημάτων.

Ισχυρίζεται πως ήταν εξαιρετική η τιμή που έγινε από το ΟΑΚΑ, ότι δεν πληρώθηκαν οι υπάλληλοι της, ούτε ο ΟΤΕ που μετέδωσε τον αγώνα, ούτε φυσικά οι εργαζόμενοι του ΟΑΚΑ. Αλλά βεβαίως δεν εξηγεί γιατί οι παραπάνω έμειναν απλήρωτοι γι΄ αυτό που πρόσφεραν, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε χρήματα για έξοδα, και δεν τους μιμήθηκε.




Η αναδημοσίευση που ακολουθεί, είναι από το sdna.gr:

Η απάντηση της ΑΕΚ για τα έξοδα του φιλικού

Έξαλλοι στην Ένωση για δημοσιεύματα που υπονόησαν ότι πήρε χρήματα για την συμμετοχή της στο παιχνίδι με την Εθνική Αστέγων.

Έντονο εκνευρισμό προκάλεσαν στην ΑΕΚ κάποια δημοσιεύματα που υπονόησαν ότι η ομάδα... πληρώθηκε για την συμμετοχή της στο φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Αστέγων, το οποίο διεξήχθη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής. Οι άνθρωποι της Ένωσης χαρακτήριζαν τα εν λόγω δημοσιεύματα -που «πάτησαν» στη δημοσίευση των εξόδων από την τέλεση του αγώνα στη «Διαύγεια», προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η ΑΕΚ δεν συμμετείχε αφιλοκερδώς στον συγκεκριμένο αγώνα- ως «απολύτως συκοφαντικά και σκόπιμα διαστρεβλωτικά».
Από την ΠΑΕ επισημάνθηκε ξεκάθαρα ότι «αυτά τα χρήματα (σ.σ. που αναφέρονται στα έγγραφα εξόδων του φιλικού) είναι το μίνιμουμ του κόστους για τη λειτουργία του ΟΑΚΑ, τα οποία είχε αναλάβει η Περιφέρεια ως διοργανώτρια του αγώνα. Από την πλευρά του το ΟΑΚΑ συνέβαλλε αποφασιστικά στη διεξαγωγή του φιλικού ελαχιστοποιώντας τις χρεώσεις του». Τονίστηκε επίσης ότι εργαζόμενοι στο ΟΑΚΑ εργάστηκαν αφιλοκερδώς, ενώ ο ΟΤΕ κάλυψε το παιχνίδι αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το κόστος της τηλεοπτικής κάλυψης.

Επίσης, όπως ανέφεραν στην ΑΕΚ, οι υπάλληλοί της δούλεψαν για αυτό το παιχνίδι χωρίς να πάρουν ευρώ, ενώ το τηλεοπτικό σποτ του αγώνα έγινε με δική της επιμέλεια, χωρίς την παραμικρή χρέωση. Απο εκεί και πέρα, ακριβώς επειδή στο εν λόγω παιχνίδι η ΑΕΚ ήταν επί της ουσίας φιλοξενούμενη οι χορηγοί της δεν υπήρχαν όχι μόνο στις πινακίδες του ΟΑΚΑ, αλλά ούτε στο... χαρτί των συνθέσεων.

Καταλήγοντας, από την πλευρά της ΠΑΕ τονίστηκε ότι «Η ΑΕΚ δεν διεκδικεί τον παραμικρό έπαινο, ήταν τιμή της η συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν πρόκειται να ανεχτεί και την παραμικρή σπίλωση, το παραμικρό υπονοούμενο ότι πήρε έστω ένα ευρώ για τη συμμετοχή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου