Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει τα επίσημα αποτελέσματα στο Δήμο μας, εύχεται στο νέο πρόεδρο, ευχαριστεί και αναφέρεται στα χτεσινά γεγονότα



     
Νέα Χαλκηδόνα, 11 Ιανουαρίου 2016

                                                   Δελτίο τύπου

Ως ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους 1.111 (από τους 1.460 συμμετέχοντες του Α’ Γύρου / ποσοστό συμμετοχής 76%!!!) συμπολίτες μας που προσήλθαν για 2η φορά στις κάλπες. Παρά τα δυσάρεστα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο εκλογικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας με την εισβολή κουκουλοφόρων, την προσωρινή διακοπή της εκλογικής διαδικασίας και την ταλαιπωρία που υπέστησαν, οι Νεοδημοκράτες συμμετείχαν δυναμικά στην κορυφαία δημοκρατική εσωκομματική διαδικασία.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στο νέο πρόεδρο μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να επιτύχει στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της παράταξης μας και να την οδηγήσει σε εκλογικές νίκες, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της χώρας.
Παραθέτουμε τα τελικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα για την περιοχή μας (Δήμος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνος):


·         Ψηφίσαντες: 1111
·         Έγκυρα:   1085
·         Άκυρα:         19
·         Λευκά:           7

Eπί συνόλου 1085 εγκύρων ψηφοδελτίων, έλαβαν (με σειρά ψήφου):

1.     Κυριάκος Μητσοτάκης:                        594 (54,7%)
2.     Eυάγγελος- Βασίλειος Μεϊμαράκης: 491 (45,3%)».

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που συνέβαλαν στην διοργάνωση και απρόσκοπτη διενέργεια των εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα: υπεύθυνους εκλογικών κέντρων, προέδρους Ε.Π.Ε.Τ., γραμματείς, ψηφολέκτες, εκλογικούς αντιπροσώπους των υποψηφίων Προέδρων καθώς και τους υπεύθυνους του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος για την βοήθεια και την παραχώρηση των χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου