.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Το κράτος πλήρωσε για το φιλικό ΑΕΚ-Εθνική Αστέγων!

Κι όμως. Τα έξοδα ύψους 13.000 ευρώ του φιλικού αγώνα ΑΕΚ - Εθνική Αστέγων πληρώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής! Τι προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν στη "Διαύγεια".
Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η δημοσίευση στην ιστοσελίδα της «Διαύγειας» των αποφάσεων που αφορούν στα έξοδα για την τέλεση του αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και της Εθνικής Αστέγων, στο ΟΑΚΑ. Όπως προκύπτει, η Περιφέρεια Αττικής -με πρωτοβουλία της οποίας διεξήχθη το παιχνίδι- κατέβαλε συνολικά περίπου 13.000 ευρώ για την πραγματοποίησή του.


Πιο συγκεκριμένα, 9.840 ευρώ καταβλήθηκαν για έξοδα που αφορούν τη συντήρηση του χλοοτάπητα, τις υπηρεσίες ασφαλείας/φύλαξης (συμπεριλαμβανομένης της αστικής και επαγγελματικής ευθύνης) και το καθαρισμού του γηπέδου και 3.075 ευρώ για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του σταδίου (φωτισμός εσωτερικών-εξωτερικών χώρων, κλιµατισµός αποδυτηρίων, αίθουσας τύπου, σαλονιού vip/νερό και boiler).

Εξέλιξη που συνιστά πρόκληση ως προς την απόφαση της Περιφέρειας να διαθέσει ένα τέτοιο ποσό, σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται και θα πρέπει να μετρά ακόμη και το τελευταίο ευρώ, προκειμένου να διοργανώσει ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Και αν μη τι άλλο, αν... περισσεύουν 13.000€ από την Περιφέρεια θα μπορούσαν να δοθούν ακριβώς στον λόγο για τον οποίο έγινε ο αγώνας: Στους Άστεγους!

πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου