.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Που στο διάολο τους βρίσκουν;;;!!!

Του Γ. Γ.

Υπάρχει και ένας τομέας στον οποίο οι επιδόσεις της συγκυβέρνησης βαθμολογούνται με άριστα. Ξέρετε ποιος είναι αυτός; Ότι δεν άφησαν κανένα στέλεχος απ’ το παλιό φθαρμένο πολιτικο-οικονομικό σύστημα να μην το βγάλουν από την αφάνεια και να μην του προσφέρουν ένα αμυδρά αμειβόμενο πόστο. Είναι η υλοποίηση του προεκλογικού συνθήματος του ΣΥΡΙΖΑ: «ξεμπερδεύουμε με το παλιό». Το τελευταίο σχετικό «κρούσμα» το αλιεύσαμε από την εφημερίδα «Κόντρα» και σας το παραθέτουμε:


Υπόγειες διαδρομές

Ο Σπύρος Καπράλος είναι ο εκλεκτός του Τσίπρα για τη θέση του έλληνα μέλους της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που χηρεύει επειδή ο Λάμπης Νικολάου αποχωρεί λόγω ορίου ηλικίας. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Γενικός γραμματέας Ολυμπιακών Εργων στην κυβέρνηση Καραμανλή το 2004, μετά δεξί χέρι της Αγγελοπουλίνας στο «μεγάλο πάρτι» των ολυμπιακών αγώνων, στη συνέχεια πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Χρηματιστήριου Αθηνών επί εξαετία περίπου (με μισθό 320.000 ευρώ το χρόνο). 


Ο άνθρωπος είναι καραδεξιός, καραμανλικός και στενός φίλος των Αγγελοπουλαίων. Τι υπόγειες διαδρομές λειτουργούν και ο Τσίπρας έβαλε τον Κοντονή να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Διεθνούς των Μεγαλολαμόγιων, με την οποία του ανακοινώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Καπράλου (και όχι αυτή του συζύγου της Ντόρας, I. Κούβελου);

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου