.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Καμία επικοινωνία ΑΕΚ – Δήμου για το γήπεδο

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek24hours.gr:


Μάριος Ματσάνκος

Ένας μήνας συμπληρώνεται από την τελευταία φορά που είχαμε νέα για το γήπεδο. Ήταν η μέρα η οποία η πλευρά της ΑΕΚ είχε συνάντηση με αυτή του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, της Περιφέρειας Αττικής και του ΥΠΑΠΕΝ. Ήταν η συνάντηση που είχε γίνει στο Υπουργείο και η πλευρά της ΠΑΕ ενημέρωνε μετά την ολοκλήρωσή της πως «αποφασίστηκε να γίνει ακόμα μία συνάντηση ανάμεσα στους υπεύθυνους του έργου και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος για να συζητηθούν τα αναφερόμενα ζητήματα (κυκλοφοριακό της περιοχής, οι επιπλέον θέσεις στάθμευσης και θέματα ασφαλείας του γηπέδου) με περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων του Δήμου τέθηκε προς συζήτηση και το θέμα του ύψους του γηπέδου».

Ωστόσο, όπως έμαθε το aek24hours.gr ούτε η πλευρά της ΑΕΚ, αλλά ούτε και αυτή του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, έχουν κάνει κίνηση για να κλείσουν ραντεβού. Την ώρα λοιπόν που η Ένωση «καίγεται» να χτίσει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχει κάνει πράξη την υπόσχεσή της.
Βέβαια, αυτό δεν είναι και δεσμευτικό μιας και οι ενστάσεις του Δήμου δεν μπορούν να επηρεάσουν το έργο, το οποίο εξαρτάται ξεκάθαρα πλέον από την επιθυμία της ΑΕΚ να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου