Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο «Τηλέμαχος» χορηγός του γεύματος της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ




Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek-live.gr:

Τσακίρ κέφι στο δείπνο της ΑΕΚ


Πολύ κέφι, καλό φαγητό και χορό περιελάμβανε το τραπέζι των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.
 
Όπως σας ενημέρωσε το AEK LIVE, οι παίκτες της ΑΕΚ δείπνησαν όλοι μαζί οικογενειακά το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συσφίξουν τις σχέσεις τους, πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τα ντέρμπι που έρχονται στη συνέχεια. Και το πέτυχαν!


Οι «κιτρινόμαυροι», oι οποίοι βρέθηκαν στο εστιατόριο «Τηλέμαχος» στην Κηφισιά μαζί με τις οικογένειές τους, απόλαυσαν εδέσματα, υψηλής μαγειρικής, τα οποία θα ικανοποιούσαν τόσο τους απαιτητικούς της γκουρμέ κουζίνας, όσο και τους πιο παραδοσιακούς λάτρεις του φαγητού. Τα ονόματα των πιάτων του μενού από μόνο του, σου ανοίγει την όρεξη. Το τραπέζι περιελάμβανε σαλάτες πολλών ειδών, μεζεδάκια (που ξεγελούν την πείνα) και τα κυρίως πιάτα χωρίζονταν σε τρεις επιλογές. Οι παίκτες διάλεκαν ανάμεσα σε μοσχάρι black angus, λιγκουίνι ραγού και γουρουνάκι στη γαλλική ροτισερί (σούβλα).

Όλα αυτά υπό τη συνοδεία καλού κρασιού, το οποίο αν και καταναλώθηκε σε λίγη ποσότητα, βοήθησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να έρθουν σε κέφι. Οι ήχοι της μουσικής βοήθησαν εξίσου στη δημιουργία ατμόσφαιρας, κάτι που έκανε τους «κιτρινόμαυρους» πιο εκδηλωτικούς. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σηκώθηκαν και χόρεψαν σε ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Πιο εκδηλωτικοί ήταν φυσικά οι Έλληνες αλλά και οι λατίνοι. Βέβαια και ο πιο ψυχρός (λόγω καταγωγής) Γιόχανσον έδειξε να το απολαμβάνει.

Μακάρι, όπως χορεψαν σήμερα, έτσι να χορέψουν και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι το δείπνο ήταν μία προσφορά του ιδιοκτήτη του Τηλέμαχου, Γεωργίου Τσιλιγκίρη, ο οποίος είναι φανατικός Ενωσίτης οπαδός

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ στο ..."τζάμπα"!!! Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι χορηγοί ...γευμάτων!!! Γιατί, χορηγοί "μεταγραφών" ή "γηπέδου" ΔΕΝ υπάρχουν και το έχουμε καταλάβει, πλέον, εμείς οι "ευκολόπιστοι" και "αιθεροβάμονες" ΑΕΚτζήδες. "Εις υγείαν των κορόιδων" πίνει, μια ζωή, ο Μελιτζανίδης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή