.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ» ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Αναδημοσίευση από το ionianet.gr:
Kινητοποιήθηκαν για μια ακόμα φορά πολίτες και φορείς της ευρύτερης περιοχής μας προκειμένου να αποτρέψουν πλειστηριασμούς. Η παρέμβαση έγινε στο Ειρηνοδικείο Ν. Ιωνίας την Τετάρτη 20/1, με συμμετοχή δεκάδων πολιτών από τη Ν. Ιωνία και τους γύρω δήμους.
Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν υπήρξαν συνεχείς κινητοποιήσεις που όσες φορές χρειάστηκε, απέτρεψαν εκποιήσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, βασικά από Τράπεζες. Για το σκοπό αυτό είχε δημιουργηθεί στη Ν. Ιωνία και επιτροπή πρωτοβουλίας από πολίτες και φορείς της πόλης μας που συνεδρίαζε στο Δημαρχείο, με σημαντικό έργο (που όμως ατόνησε των τελευταίο χρόνο λόγω της νομοθετικής αβεβαιότητας για το θέμα).

Τώρα όμως που όπως φαίνεται οι πλειστηριασμοί έρχονται και πάλι στο προσκήνιο η αντίδραση είναι όλο και πιο μαζική. Στην τελευταία δράση στις 20/1 οι πλειστηριασμοί αναβλήθηκαν λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Ωστόσο οι συγκεντρωμένοι αντάλλαξαν απόψεις και έδωσαν πάλι ραντεβού στις 27/1 στο Ειρηνοδικείο Ν. Ιωνίας (Ionia center) για να αντιμετωπίσουν τους νέους πλειστηριασμούς.
Στη συγκέντρωση διακρίναμε μέλη των κομμάτων της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, του ΕΠΑΜ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εκπροσώπους φορέων, όπως της Εργατικής λέσχης Ν. Ιωνίας. Από την Τοπική αυτοδιοίκηση συζητήσαμε με τον δημ. σύμβουλο της Ν. Ιωνίας, κ. Αβακουμίδη, τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, κ. Άρη Βασιλόπουλο μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του κ. Ευτυχία Παπαλουκά, Γιώργο Πάνο πρόεδρο του δημ. συμβουλίου, Χριστίνα Ανδρέου και Θεόδωρο Μανωλεδάκη. Από την Μεταμόρφωση παραβρέθηκε ο δημ. σύμβουλος και εκδότης κ. Καραβάκος με μέλη της παράταξής του. Από τα Μέσα ενημέρωσης παρέστησαν οι εφημερίδες ΙΟΝΙΑΝΕΤ και ΕΚΦΡΑΣΗ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αν και η παρουσία των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Ν. Ιωνίας ήταν πιο πολυπληθής απ’ ότι συνήθως, η στάση της αστυνομίας ήταν διακριτική και διαλλακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου