Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ''ΑΥΓΗ'' (14/2)


ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΑΛ. ΤΣΠΡΑΣ  

Στη συνέντευξή του στην Κυριακάτικη «Αυγή», ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο σημείο να συκοφαντεί αναίσχυντα τη Λαϊκή Ενότητα, ισχυριζόμενος ψευδέστατα ότι μέλη της εισέβαλαν σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με Χρυσαυγίτες (!), χωρίς βέβαια να μπει στο κόπο να μας πεί το πού και το πότε.  

To Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, σχολιάζοντας την κατάπτυστη αυτή τοποθέτηση του Αλ. Τσίπρα στην Κυρ. ''Αυγή'', έκανε το παρακάτω σχόλιο:

'' Αποτελεί έσχατο σύμπτωμα ηθικής κατάπτωσης η εκστρατεία λάσπης του πρωθυπουργού, ο οποίος σπεύδει να υιοθετήσει τη θεωρία των «δύο άκρων» που χρησιμοποιούσαν οι Σαμαροβενιζέλοι εναντίον του. Τουλάχιστον, οι παλαιομνημονιακοί πρωθυπουργοί είχαν κάποιους παρατρεχάμενους τους για τις βρώμικες δουλειές της μονταζιέρας. Ο Αλέξης Τσίπρας εννοεί να διεκπεραιώσει τη βρώμικη δουλειά μόνος του. Άξιος ο μισθός του, μεγάλος ο πανικός και το αδιέξοδο του!''

Στη συνέχεια η Iskra, προς πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών της, παραθέτει ολόκληρη την ερώτηση της Κυριακάτικης ''Αυγής'' (14/2) και την κακοηθέστατη απάντηση του Αλέξη Τσίπρα:

Ερώτηση : Πρώην σύντροφοί σας συντάσσονται με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητώντας να πέσει η κυβέρνηση και σας κατηγορούν για προδοσία. Τι απαντάτε;   

Απάντηση Αλέξη Τσίπρα: Δεν θέλουμε να κόψουμε γέφυρες. Αλλά και αυτοί δεν πρέπει να χάνουν το μέτρο. Δεν γίνεται να μπουκάρουν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνοντας τους αγανακτισμένους αγρότες, και μάλιστα μαζί με χρυσαυγίτες. Όλοι γνωριζόμαστε στην Αριστερά.

πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου