Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Σε γιορταστική ατμόσφαιρα το Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο γιόρτασε τον 1,5 χρόνο λειτουργίας του (φωτογραφίες – βίντεο)


Με αφορμή το γεγονός, έκοψε την πίτα του, και μάζεψε χρήματα για να χρηματοδοτηθεί η ολοκλήρωση των εργασιών στο οδοντιατρείο. Παλιοί και νέοι αλληλέγγυοι εθελοντές, πρόσωπα που γνώρισαν τη φροντίδα του, καλεσμένοι, και μαζί ένα εξαιρετικό μουσικό δίδυμο, δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα κι άφησαν πίσω την απαισιοδοξία των ημερών.

Για την παρουσίαση της εκδήλωσης την ευθύνη είχε ο γιατρός Μάνος Ιωαννίδης. Σύντομο απολογισμό της δουλειάς του Ιατρείου – Φαρμακείου, έκανε η επίσης γιατρός Έμμυ Κουτσοπούλου. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο εκπρόσωπος του πρωτοπόρου Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Ελληνικού, Γιώργος Βήχας. Και ο δημιουργός της Κοινωνικής Κουζίνας «ο άλλος άνθρωπος», Κώστας Πολυχρονόπουλος. Όλοι τους έκαναν περιεχτικές και σημαντικές τοποθετήσεις. Αξίζει να δείτε τα βίντεο, και να ακούσετε  τι είπαν στις σύντομες ομιλίες τους.


Παρόντες από το Δήμο ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Βαγγέλης Κουμαριανός, και η Δημοτική Σύμβουλος της Δύναμης Πολιτών, Χριστίνα Ανδρέου.




















Ακολουθούν τα βίντεο της εκδήλωσης:


 .
 .
 .
 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου