.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

AEK24HOURS-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΚ-POSTGAME: Γκολ για τις άπορες οικογένειες (pics)

aek24hours-palaimaxoi (600 x 350)

Το ραντεβού είχε δοθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο Πάρκο Ποδονίφτη (Παπαναστασίου και Κηφισού) μαζευτήκαμε καμιά 50αριά άνθρωποι να πετύχουμε όσα περισσότερα γκολ για να βοηθήσουμε τις άπορες οικογένειες. Βλέπετε οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι. Φτώχεια, ανεργία, ανέχεια και οικονομική κρίση.
Τα καταφέραμε… 12 γκολ συνολικά δεν είναι και λίγο πράγμα. Τρόφιμα και ένα καλό ποσό θα βρουν το δρόμο τους. Ήδη η πρώτη οικογένεια από τις πολλές (θα τα πούμε σε νεότερό μας κείμενο) που περνάει δύσκολα στην Ελλάδα πήρε αυτά που έπρεπε. Έπεται συνέχεια…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, aek24hours.gr, Παλαίμαχοι ΑΕΚ και postgame.gr έδωσαν τον δικό τους φιλανθρωπικό αγώνα. Μεγάλος χορηγός της προσπάθειας η Pizza Fan, η οποία βοήθησε το εγχείρημά μας.

Τα δύο site ενώθηκαν για να αντιμετωπίσουν τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τι το θέλαμε; Χάσαμε με 7-5 αλλά το σκορ μικρή σημασία έχει. Το αγωνιστικό μας πλάνο πήγε περίπατο από τα πρώτα κιόλας λεπτά.


Ο Πάνος Τάτσης έχασε τα… άχαστα, αφού πρέπει να το είχε παίξει στο στοίχημα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ο Κώστας Στουρνάρας από το postgame ήταν πραγματικό θηρίο στην άμυνα, αφού ακολούθησε κατά γράμμα το ρητό «η άμυνα είναι η καλύτερη επίθεση». Βέβαια νόμιζε για τους αντίπαλους, αλλά δεν βαριέσαι…

Ο Μάριος Ματσάνκος αγωνίστηκε κανένα δεκάλεπτο με τέταρτο από τη μία ώρα αγώνα, αφού δεν μπορεί και περισσότερο!

Οι τραυματίες μας, Νίκος Τσαρούχας και Γιώργος Τασιούλης δεν μπόρεσαν να προσφέρουν, εξαιτίας τραυματισμών. Αν τους είχαμε όχι ότι θα άλλαζε η εικόνα του αγώνα, αλλά πρέπει κάτι να γράψουμε.

Ο φίλος και αδελφός Τάσος Βέτσος από την Ηλιούπολη έκανε το καθήκον του. Αγωνίστηκε όσο έπρεπε για να πάρουν «αέρα» οι Παλαίμαχοι.

Ο Μπάμπης Καρανούτσος δεν ήθελε να αγωνιστεί. Προτίμησε την κερκίδα και το «κους κους». Τα «γαλλικά» του άπταιστα…

Μάνος Ναβροζίδης και Κίμωνας Οζζακειμιάδης είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις σε Sport24radio και fightsports αντίστοιχα και γλίτωσαν το κάζο.

Φυσικά και τα υπόλοιπα παιδιά από το postgame.gr ξεχώρισαν ιδιαίτερα για τον τρόπο που άφησαν τους Παλαίμαχους να σκοράρουν.

Από την μεριά των βετεράνων ποδοσφαιριστών, ο MVP του αγώνα ήταν… όλοι! Ο Αρδίζογλου με τα τσαλίμια του και την ταχύτητά του, ο Σεραφείδης από την κερκίδα να τους πειράζει με τον γνωστό του τρόπο, ο Αντωνόπουλος να κάνει τον παίκτη-προπονητή, ο Βλαντής… αεράτος παίκτης και άλλοι πολλοί που πραγματικά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Πολλά κιλά μπάλα!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι δύο Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Θοδωρής Μανωλεδάκης και Νίκος Ανανιάδης, η ΕΡΤ που τράβηξε πλάνα τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε τις επόμενες μέρες, φυσικά ο μεγάλος μας χορηγός, η Pizza Fan, αλλά και οι κ.κ. Βουδούρης, Χήνας, Τσιμόγιαννης, μέλη της Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, οπαδοί της Ένωσης, μικροί και μεγάλοι, αλλά και ο καλός μας φίλος, Γιώργος Μίχας από το panathinaikos24.gr!

Επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ανανεώσαμε το ραντεβού μας σύντομα…

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC




πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου