Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου θέμα που αφορά τα αντιπλημμυρικά του Δήμου μας



Συνεδρίαση 6η

Πρόσκληση συνεδρίασης Περιφερειακού Συµβουλίου Αττικής


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου Αττικής, που θα γίνει στις

18-2-2016 ηµέρα Πέµπτη και ώρα 15:30 στο αµφιθέατρο του Υπουργείου Υποδοµών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), µε τα παρακάτω θέµατα ηµερήσιας διάταξης:


1.    Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραµµατικής Σύµβασης µεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήµου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος για την µελέτη: «Σύνταξη Συµπληρωµατικών Μελετών για την ,ρίµανση και την Κατασκευή των Έργων Αντιπληµµυρικής Προστασίας Δήµου Ν. Φιλαδέλφειας Έργα Ενίσχυσης Υφιστάµενου Συλλεκτήρα Σ7», συνολικού προϋπολογισµού 30.000,00, (συµπεριλαµβανοµένου Φ.Π.Α. 23%).

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Ερµ. Κυπριανίδου)

2.    Έγκριση σύναψης και όρων προγραµµατικής σύµβασης µεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήµου Πετρούπολης για το έργο: «Δράσεις κοινωνικής πολιτικής για την ενίσχυση οικογενειών που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας στην περιοχή του Δήµου Πετρούπολης», συνολικού προϋπολογισµού 83.760,00(πλέον ΦΠΑ).

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Αικ. Θανοπούλου)

3.    Ανάκληση της υπ αριθµ. 287/2015 απόφασης του Περιφερειακού Συµβουλίου Αττικής και έγκριση σύναψης προγραµµατικής σύµβασης: «Παρακολούθηση τοξικών ή και δυνητικώς τοξικών µικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλιείας οστρακοειδών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής», προϋπολογισµού

10.920,00 (συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ 23% και των νόµιµων κρατήσεων

10%).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)

4.    Έγκριση σκοπιµότητας και δαπάνης για προµήθειες της Περιφέρειας Αττικής έτους
2016.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καραµάνος)


5.    Έγκριση σκοπιµότητας για την υποβολή αίτησης συµµετοχής της Περιφέρειας Αττικής στο Πρόγραµµα διακρατικής συνεργασίας «Balkan-Med» και αναζήτηση εταίρων.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραµέρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου