Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Φλώρα Νικολιδάκη για ΜΠΕ γήπεδου Μελισσανίδη (ΑΕΚ): «…το οικονομικό αποτέλεσμα που έχει πετύχει ένας μικρομεσαίος χώρος επαγγελματιών στη Φιλαδέλφεια, πρέπει να το καρπωθούν μεγάλες, πολύ μεγαλύτερες εταιρίες» (βίντεο)



Η ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος Φλώρα Νικολιδάκη, κατά τη συζήτηση της ΜΠΕ του γήπεδου Μελισσανίδη, έκανε μια εξόχως ενδιαφέρουσα και εύστοχη πολιτική τοποθέτηση.

Απόσπασμα της ακολουθεί, ενώ στο τέλος μπορείτε να δείτε βίντεο με ολόκληρη την ομιλία της:

«…αυτό δηλαδή το οικονομικό αποτέλεσμα που έχει πετύχει ένας μικρομεσαίος χώρος επαγγελματιών στη Φιλαδέλφεια, πρέπει να το καρπωθούν μεγάλες, πολύ μεγαλύτερες εταιρίες.



Αυτή είναι η τάση όλου του Ρυθμιστικού. Δηλαδή ότι έχει μείνει από οικονομική άποψη σε μικρομεσαία στρώματα και ελεύθερους επαγγελματίες, ως οικονομικό αποτέλεσμα επαναλαμβάνω, πρέπει να μετακινηθεί, να συγκεντροποιηθεί προς μεγαλύτερα κεφάλαια.



Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται η ΑΕΚ, η ιστορία της ΑΕΚ, όλα αυτά οποία λέγονται εδώ μέσα, και είναι θλιβερά βεβαίως να συνδέονται με ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο όλα αυτά. Γι΄ αυτό χρησιμοποιείται η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Είναι δηλαδή το τυράκι να χρησιμοποιηθούν κάποιοι άνθρωποι, οι γνώμες και οι αντιλήψεις που έχουνε για το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους, να χρησιμοποιηθούν για να εφαρμοστεί το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας. Και το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε ως αντιπολίτευση, και όταν έγινε κυβέρνηση από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, το έχει στο συρτάρι. Ενώ θα μπορούσε να αλλάξει το άρθρο το οποίο μετατρέπει το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, από δασική έκταση που είναι χαρακτηρισμένο, σε μητροπολιτικό πάρκο με όλες τις συνέπειες που ειπώθηκαν από αρκετούς ομιλητές εδώ.



 Όμως θέλω να πω και κάτι άλλο. Επί ένα χρόνο και κάτι μήνες που ήμουν μέλος της παράταξης Δύναμη Ζωής, οποτεδήποτε τέθηκε τέτοια ερώτηση, και ειδικά απ΄αφορμή τους προϋπολογισμούς στα πλαίσια της συνεδρίασης της παράταξης, η απάντηση ήταν πάντα, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βάζουμε τα 20.000.000 στον προϋπολογισμό, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιηθούν…»

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου