.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Βίντεο με τα επεισόδια στο Ατρόμητος - ΑΕΚ







                     

14 σχόλια:

  1. Επειδή ακριβώς δεν θέλουμε τέτοιες καταστάσεις στην πόλη μας, που έχει ησυχάσει εδώ και δέκα χρόνια, δεν πρόκειται να αφήσουμε να γίνει το τερατούργημα της Agiasofia ή aRena Dourou ή όπως το φαντασιώνεται το αφεντικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ που ακούστηκαν σε βραδινές ραδιοφωνικές αθλητικές εκπομπές, υπήρξε και μαχαίρωμα οπαδού του Ατρομήτου.

    Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά μπροστά στην ανάπτυξη της πόλης.
    Θα πουλάμε 35.000 σουβλάκια, 35.000 πακέτα τσιγάρα, 35.000 παγωτά-χωνάκια και 35.000 φραπέδες.

    ΘΑ ΡΕΕΙ το ΧΡΗΜΑ!!!
    Οπότε, δικαίως και ο εμπνευστής του σχεδίου θέλει να μας κάνει Μόντε-Κάρλο!!!! Θα έχουμε όλοι οι Φιλαδελφειώτες τόσα φράγκα που δεν θα ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Ποιό Monaco και π@π@ριές.

    Γι' αυτό μια καλή λύση θα ήταν να γίνει επιτέλους κι ένα Casino στο Άλσος για να τα τρώμε στο τζόγο αφού σαν εισοδηματίες θα έχουμε μπουχτίσει από το χρήμα και δεν θα ξέρουμε τι να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λες. Η ΑΕΚ έχει μέσο όρο εισιτηρίων 15000 ανα αγωνιστική. 2 αγωνιστικές το λιγότερο το μήνα, 30000 άνθρωποι στην πόλη. Απο 3 ευρουλάκια ο καθένας στην ξεφτίλα 90000. Το χρόνο καβαλήσαμε το μύριο. Ψάξτε τον επόμενο που αφήνει στην πόλη έστω και το ένα δέκατο το χρόνο. Αυτά λέγεται πραγματική οικονομία. Λεφτά που καταλήγουν ΑΜΕΣΑ στις τσέπες των συμπολιτών μας.

      Διαγραφή
  3. Σου έχω άσχημα νέα. Το γήπεδο θα γίνει. Οι μαγκιές στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα περνάνε. Οπως παλιά στο άλσος. Καλομάθατε τόσα χρόνια κρυφογαυράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Ναι! Σίγουρα θα γίνει το γήπεδο!8 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:16 μ.μ.

      Τον μήνα που δεν έχει Σάββατο.

      Διαγραφή
    2. Το πρώτο σκαμπίλι επεσε με το ρυθμιστικό, το δεύτερο με την απόφαση του ΣτΕ, το τρίτο με την έγκριση των κονδυλίων απο την Περιφέρεια, το τέταρτο με τις θετικές στην πλειοψηφία τους γνωμοδοτήσεις των αρμόδιων οργάνων για την ΜΠΕ. 2 φάπες ακόμα έμειναν. Η υπογραφή απο τον Σκουρλέτη και η οικοδομική άδεια. Εις το επανιδείν κορόιδα

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος9 Φεβρουαρίου 2016 - 6:30 μ.μ.
      Το μεγαλύτερο σκαμπίλι το 'χεις φάει εσύ με τα παραμύθια της Χαλιμάς με τα χαμάμ. Απλά δεν το 'χεις καταλάβει ακόμα.

      Διαγραφή
  4. Καλά κάτσε να τελειώσουν τα 2 βηματάκια που μένουν και μετά πιαστείτε αγκαλιά και κλάψτε παρέα. Κάθε φορά που λέτε τις ίδιες ανοησίες κάτι καλό μας περιμένει για το γήπεδο. Περιμένω τα ευχάριστα λοιπόν. Γειά σου αρχικοροιδάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος10 Φεβρουαρίου 2016 - 12:46 μ.μ.
      Κάτι καλό για το γήπεδο σε περιμένει χρόνια τώρα. Συνεντεύξεις τύπου. Πότε στην Αίγλη του Ζαππείου, πότε σε ιππικούς ομίλους, πότε σε Στέγες γραμμάτων και τεχνών. Ωραίες στιγμές. Αττάκες απο το αφεντικό, φωτογραφίσεις παραγόντων, καναπεδάκια και άλλα γκουρμεδάκια. Ωραία φάση. Και το φιλμάκι με τα χαμάμ, τα εκκλησάκια, τις πολεμίστρες ωραίο. Δε λέω. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
      Μόνο το γήπεδο ΔΕΝ γίνεται. Κι όπως το ξέρεις κι εσύ κατά βάθος ούτε πρόκειται.

      Διαγραφή
  5. Οποιος θέλει παίζει και στοίχημα. Τα λεφτά που θα κερδίσω σίγουρα θα τα χαρίσω για την ανέγερση του γηπέδου. Η καθυστέρηση με τόσες τρικλοποδιές είναι αναμενόμενη. Ο πόνος σας περισσότερο και απο αναμενόμενος. Υπαρκτός και μεγαλώνει συνεχώς. 2 βηματάκια κορόιδα. 2 βηματάκια. Και μετά τέζα οι....Καμπούρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος10 Φεβρουαρίου 2016 - 7:57 μ.μ.

    Βρε αδελφέ γιατί χαλιέσαι?
    Αφού κι εσύ το ξέρεις οτι γήπεδο δεν πρόκειται να γίνει.
    Εδώ ο κόσμος καίγεται -κυριολεκτικά- τα γήπεδα μας μαράνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθόλου δεν χαλιέμαι. Κάποιο λάθος κάνεις. Περισσότερο ήρεμος και σίγουρος δεν θα μπορούσα να είμαι για τη γηπεδάρα. Ο κόσμος καίγεται εδώ και καιρό. Αλλά τα κομματόσκυλα που ήταν και είναι υπεύθυνα αγρόν ηγόραζαν. Τώρα σας επιασε ο πόνος; Μπαρούτι να γίνει η Ελλαδίτσα έτσι και αλλιώς κατεστραμμένοι είμαστε. Η γηπεδάρα όμως θα γίνει γιατί έτσι πρέπει. Ούτως ή άλλως η Ευρώπη τα έργα πνοής τα σπρώχνει. Πεστε για ύπνο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος11 Φεβρουαρίου 2016 - 1:39 μ.μ.
      Πας ένα στοιχηματάκι οτι και του χρόνου τέτοια μέρα -καλά να είμαστε- θα λέμε τα ίδια; Ισως βέβαια μέχρι τότε να έχεις συνειδητοποιήσει το δούλεμα που σας ρίχνει ο «επενδυτής» χωρίς επένδυση.

      Διαγραφή
  8. @Ανώνυμος12 Φεβρουαρίου 2016 - 11:52 π.μ.
    Το παν είναι να υπογράψει ο Σκουρλέτης για να πάρουμε την άδεια. Αμα κρατάει στο συρτάρι τα χαρτιά τότε όχι μόνο του χρόνου αλλά και του παραχρόνου θα λέμε τα ίδια. Θες να βάλουμε ένα πιο δίκαιο στοίχημα; Απο την ώρα που θα έχουμε όλα τα χαρτιά στα χέρια μας και δεν θα υπάρχει εμπόδιο βάζεις στοίχημα οτι το γήπεδο δεν θα γίνει. Γιατί στο υπογράφω χέρια - πόδια. Το γήπεδο θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή