.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ «ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ» ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ)


"...ο κ. Δ. Μελισσανίδης, ο οποίος «επέλεξε» τον «κοκκινο-βαμμένο» Ανδριόπουλο, για την κατασκευή του γηπέδου ΜΑΣ! Λες και δεν υπάρχουν ΑΕΚτζήδες μηχανικοί, οι οποίοι μπορούν, αποδεδειγμένα, να μελετήσουν και κατασκευάσουν το πολυπόθητο «όνειρό» ΜΑΣ, όπως, για παράδειγμα, ο κ. Έρτσος!"

Έχουμε με πικρία και κάποιες φορές με αγανάκτηση αναφερθεί σε όσα δεν έχουν γίνει με τον σωστό τρόπο όσον αφορά το ζήτημα του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. Το χειρότερο σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι η σκόπιμη και συντονισμένη «συνωμοσία σιωπής» η οποία πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων έχει επικρατήσει στα ΑΕΚτζήδικα Μ.Μ.Ε. (κάποιοι φοβούνται για τη δουλίτσα τους) αλλά η επίσημη επιβεβαίωση των φόβων μας και των επισημάνσεων μας. Έτσι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εξόφθαλμα λάθη και παραλλείψεις, κάποιοι κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούνε. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή που σχολιάζεται στο κείμενο που ακολουθεί και το οποίο συνοδεύεται και από την αντίστοιχη τεκμηρίωση. Εμείς από την πλευρά μας ούτε επιθυμούμε ούτε όμως και χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω σ’ όσα ακολουθούν.

«Ανίκανους και άχρηστους» συνεργάτες
επέλεξες, κύριε Μελισσανίδη!

(Η Μ.Π.Ε. αναφέρεται σε ανύπαρκτο άρθρο νόμου!!!)

Την περασμένη Τρίτη, 2 Μάρτη 2016, αναρτήθηκε η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της «Αγια-Σοφιάς», στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής. Αμέσως, τα γιουσουφάκια της κατευθυνόμενης ενημέρωσης άρχισαν τις θριαμβολογίες τύπου : «Θετική η εισήγηση της Περιφέρειας» ή «Εγκρίθηκε η Μελέτη, με ποσοστό 80%» και άλλες …μπαρούφες, αφού οι όροι και προϋποθέσεις της απόφασης καθιστούν «όνειρο απατηλό» την έγκρισή της, από τον αρμόδιο Υπουργό Π.ΕΝ. (Σκουρλέτης). 

Εκτός αυτού του γεγονότος, μία καθοριστική αναφορά της εισήγησης βάζει «μπουρλότο» στην αναμενόμενη έγκριση (;) της Μελέτης και συγκεκριμένα: Στη σελίδα 42 της εισήγησης της ΔΙ.ΠΕ. (Διεύθυνση Περιβάλλοντος) της Περιφέρειας Αττικής, αναφέρεται η ομολογία-παραδοχή της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924», ότι ένα από τα δύο «καθοριστικά» άρθρα του νόμου 4277/1-8-2014, που καθόρισαν το μέλλον της «Αγιά-Σοφιάς», το άρθρο 43, καταργήθηκε, μόλις μία εβδομάδα μετά την ψήφισή του, με την τροποποίηση του άρθρου 36 του Νόμου 4280/8-8-2014, το οποίο άρθρο 36 τροποποίησε το «βασικό» άρθρο 998/79 του «Δασικού Νόμου». 

Και, «δια του λόγου το αληθές», που λένε και οι «περισπούδαστοι», ορίστε και η σελίδα 42 της εισήγησης του ΠΕ.ΣΥ. Αττικής, σε μεγέθυνση, στο συγκεκριμένο σημείο και στην οποία αναφέρεται ότι : 

Και, βέβαια, η φράση «εκ του περισσού» προσπαθεί να δικαιολογήσει τα …αδικαιολόγητα!!! Προσπαθεί να δικαιολογήσει την «ανικανότητα» και «τσαπατσοδουλειά» του ποδαριού όλων αυτών των περιώνυμων συνεργατών, νομικών και μηχανικών, της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924». Όμως, με αφελείς, ως ανόητες, εκφράσεις-δικαιολογίες, η αναμενόμενη «έγκριση» της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων είναι «όνειρο θερινής νυκτός»! Κανένας δημόσιος λειτουργός και, μάλιστα, υπουργός ΔΕΝ υπογράφει αποφάσεις, που αναφέρονται σε ανύπαρκτα άρθρα νόμων

Μετά, τους φταίει ο Βασιλόπουλος, που θα πανηγυρίζει, ασφαλώς, όχι μόνο για την «τσαπατσοδουλειά» των συνεργατών και υπευθύνων της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.» και της «DIMAND A.E.», αλλά ΚΑΙ για την τεκμηρίωση των «εκθέσεων» των ειδικών επιστημόνων του, μιας δράκας «επιτήδειων» αρχιτεκτόνων, αλλά και του Επιμελετηρίου Περιβάλλοντος, που συνέταξε μια «κατευθυνόμενη» δήθεν έκθεση, στηριγμένη σε «ανέφικτες προτάσεις» μετεγκατάστασης του γηπέδου ΜΑΣ!!! 

Και, βέβαια, τεράστια ευθύνη, αν όχι απόλυτη, έχει ο κ. Δ. Μελισσανίδης, ο οποίος «επέλεξε» τον «κοκκινο-βαμμένο» Ανδριόπουλο, για την κατασκευή του γηπέδου ΜΑΣ! Λες και δεν υπάρχουν ΑΕΚτζήδες μηχανικοί, οι οποίοι μπορούν, αποδεδειγμένα, να μελετήσουν και κατασκευάσουν το πολυπόθητο «όνειρό» ΜΑΣ, όπως, για παράδειγμα, ο κ. Έρτσος! 

Φυσικά, μετά από αυτή την …αστοχία-αποτυχία της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 A.E.» και της «DIMAND A.E.», η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων πάει …περίπατο! Το πολύ-πολύ, ο Υπουργός Π.ΕΝ. (Σκουρλέτης) να επιστρέψει (επιεικώς) της Μελέτη, προς «διόρθωση και συμπλήρωση», γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι …ευγενής Υπουργός!!!

10 Φλεβάρη 2016
παρατηρητήριο.

πηγή: aekwatch.gr

1 σχόλιο:

  1. Εμ πείτε το οτι εκεί είναι το θέμα. Το "μέλι" θέλατε απο τον Μελι και επειδή δεν σας έκατσε για αυτό φωνάζατε. Αμα είχαν πάρει τη δουλειά οι δικοί σας δεν θα είχατε θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή