.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Νίκος Στράτος: «Περιμένουμε μέσα σε ένα μήνα την άδεια για την Αγιά Σοφιά»




Και το δούλεμα στους οπαδούς από αυτούς που γνωρίζουν την αλήθεια, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά ο Γενικός Διευθυντής της "Δικέφαλος 1924 ΑΕ", που πριν δυο χρόνια είχε βεβαιώσει πως ήδη η ομαδα θα έπαιζε στην "Αγιά Σοφιά", δηλώνει ξανά πως θα υπάρχει οικοδομική άδεια εντός μηνός! 

Εδώ που τα λέμε αφού βρίσκει ακροατήριο, καλά κάνει. Καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αλήθεια, πως υπάρχουν ευθύνες και σε όσους συστηματικά αποδέχονται το δούλεμα. Κι αυτό δεν το περιορίζω αποκλειστικά στους οπαδούς της ΑΕΚ. Αφορά και τον ελληνικό λαό που η συμπεριφορά του έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Αφήνει την τύχη του σε εμφανιζόμενους "σωτήρες", οι οποίοι στο μεταξύ μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους, και στο τέλος πάντα μένει με την όρεξη...


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το enwsi.gr:
 
Η μεγάλη γιορτή του enwsi.gr στο «Bacoa» στο Κεφαλάρι, είχε έναν μεγάλο τυχερό. Τον τυχερό που κέρδισε το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του site και θα ευχόντουσαν άπαντες να το έπαιρνε. Για αυτό και όλοι χάρηκαν.

Το φλουρί έπεσε τελικά στο κομμάτι της «Αγιάς Σοφιάς»! Το παρέλαβε ο Νίκος Στράτος, ως Γενικός Διευθυντής της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924», και αμέσως χαμογέλασαν άπαντες με τον ίδιο να… φουσκώνει από περηφάνια για τον καλό οιωνό του 2016.

Και μόλις πήρε το μικρόφωνο είπε και την… είδηση. «Εμείς περιμένουμε μέσα σε ένα μήνα την άδεια για το γήπεδο και όλα να πάνε καλά» είπε ο Νίκος Στράτος και άπαντες ευχήθηκαν να είναι το τελευταίο εμπόδιο και η ΑΕΚ να πάρει στα χέρια της το «ΟΚ» της Πολιτείας για να κατασκευάσει το «σπίτι» της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου