.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Η νεανική δημιουργική ομάδα Fabrica d’ Arte παρουσιάζει τη δουλειά της



Ένας χαιρετισµός στους Ήρωες…


Νέα Φιλαδέλφεια 2001: Τρείς νέοι µε χαρακτήρες διαφορετικούς, µε ισχυρά κίνητρα και επιθυµίες δηµιουργούν το ροκ µουσικό συγκρότηµα «Ξεχασµένοι Ήρωες». Ένα συγκρότηµα που στο πέρασµα των 15 χρόνων από Τρείς έγιναν πέντε και από πέντε, επτά. Άλλαξε δοµή, µορφή και περιεχόµενο όπως και η ελληνική πραγµατικότητα.

Νέα Φιλαδέλφεια 2016: Τρείς νέοι ο καθένας µε τη δική του ιδιοσυγκρασία και την καταλυτική επίδραση της µουσικής «γεννούν» την δηµιουργική οµάδα Fabrica dArte.

Μέσα από το βιβλίο - δίσκο: «F abrica dArte: Μια Ακόµα Ιστορία» γίνεται µια αναδροµή στα τελευταία 15 χρόνια της ελληνικής πραγµατικότητας, µέσα από τη µουσική και τα βιώµατα του συγκροτήµατος των Ηρώων . Κλείνοντας ένα κεφάλαιο, πάντα ανοίγει ένα καινούργιο .Έτσι εµφανίζεται η Fabrica.

Στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται οι στίχοι των κοµµατιών του δίσκου καθώς και ο ιστότοπος στον οποίο είναι διαθέσιµος δωρεάν.

Το βιβλίο - δίσκος κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόµος.

Η Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 19:00 στο Καφέ Μεζεδοπωλείο «Αυλή», Λεωφ. Δεκελείας 134 & Κιλικίας, Νέα Φιλαδέλφεια.

Για το βιβλίο θα µιλήσουν ο εκδότης Θανάσης Συλιβός, ο συγγραφέας , µουσικός και συνθέτης Νίκος Γκενές, η µουσικός Κατερίνα Νικολούτσου, η ερµηνεύτρια Βάσια Φραγκίσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου