.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

GLOBO: ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΚ FC - ΜΑΖΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΤΕΡΑ...


Τους κυνηγουν Αμερικανοι και Βρεττανοι για ΑΠΑΤΕΣ, εχουν βαρεσει ΚΑΝΟΝΙ εδω και μηνες, αλλα στην ΑΕΚ ΠΑΕ δηλωνουν υπερηφανοι που εχουν χορηγο τον αρχικλεφταρα! Οχι μονο αυτο αλλα και μαζι του ανοιγει τα φτερα η ΠΑΕ ΑΕΚ!!

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ Κ.ΑΡΚΑΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ MARKETING- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ –ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ.


 
Παει καιρος τωρα που ολο λεω αντε να μη μιλησω για το θεμα αλλα χτες πραγματικα το ξεφτιλισαν.

Για την επικοινωνια μας μιλαω, σαν πρωτο και ΜΙΚΡΟ post, το κανονικο θα ερθει οταν εχω χρονο μιας και τρεχουμε και δε φτανουμε στο γραφειο αυτες τις μερες.


Ξεραμε λοιπον οτι στη επικοινωνια are not the quickest of cats at the best of times που λενε και οι Βρεττανοι. Τι σημαινει αυτο σε ελευθερη μεταφραση? Δεν πολυ-στροφαρουν, ειναι λιγο τα ζωα μου αργα και δε τους λες και ‘γατες’ αλλα το αναποδο.


Χτες λοιπον στο ημιχρονο στα matrix επαιξε ο κυριος χορηγος Globo. Αναλογα και στις ταμπελες του γηπεδου αλλα και στο προγραμμα του αγωνα (σελιδα 18 – ακριβως στη μεση και πισω απο τη παρουσιαση του roster σε δισελιδο το κεντρο). Επισης μπορει οποιος θελει να δει το χορηγο στο επισημο site της ΑΕΚ-ΠΑΕ: http://www.aekfc.gr/m/globo-42873.htm?lang=el&path=-408634144


Ολα καλα ετσι? Εταιρειαρα με γραφεια παντου στο κοσμο (μεχρι και στο Palo Alto που ειναι της μοδας μιας και ειναι το πατρικο του Steve Jobs εκει) και διαφορα βαρυγδουπα για enterprise solutions, development κλπ. Επειδη ειμαι στο χωρο, οταν ακουω ξαφνικες χλιδες, γραφειαρες, κατακτηση αγορων σε χρονο dt , καθωμαι πισω γελαω και περιμενω ποτε θα σκασει το καρπουζι.

Εδω- για να μη κουρασω- θα γραψω μονο ΕΝΑ δημοσιευμα απο Το Βημα στις 1-11-2015 ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=750241)


QUOTE
Την παρέμβαση των βρετανικών αρχών προκάλεσε η δημόσια παραδοχή της Globo PLC, μιας ελληνικών συμφερόντων τεχνολογικής εταιρείας ανάπτυξης κινητών εφαρμογών και εισηγμένης στο χρηματιστήριο ΑΙΜ του Λονδίνου, ότι «μαγειρεύτηκαν» τα οικονομικά της στοιχεία.


Ο ιδρυτής της εταιρείας και διευθύνων σύμβουλός της κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, αφού όμως λίγες ημέρες πριν είχε πουλήσει τα 2/3 των μετοχών που διέθετε, ενώ ενεχυρίασε εκατομμύρια μετοχές για προσωπικό του δάνειο. 

Αμέσως ξέσπασε σκάνδαλο στο Λονδίνο που καλύπτεται σε καθημερινή βάση από τους «Financial Times», με την εφημερίδα να θέτει πια ζήτημα ευθυνών για τις χρηματιστηριακές αρχές του Σίτι. 

Οικονομικός έλεγχος
Η Globo, η οποία πέρασε σε επιτροπή σωτηρίας από μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ, ζήτησε την παρέμβαση των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών και προχωρεί σε οικονομικό έλεγχο. Παράλληλα παρενέβη στην εταιρεία η Αρχή Οικονομικής Συμμόρφωσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Μάλιστα η Globo ζήτησε την παρέμβαση τόσο των κυπριακών όσο και των ελληνικών αρχών.

H Globo βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα όταν έκθεση του αμερικανικού hedge fund Quintessential Capital Management, το οποίο εξειδικεύεται στο short-selling, υποστήριξε ότι η εταιρεία πορεύθηκε με ψέματα και απάτες. 

Οι Αμερικανοί επισήμαναν ότι οι εμπορικές απαιτήσεις της εταιρείας ξεπερνούν το 70% του κύκλου εργασιών της και ότι οι ταμειακές ροές υπολείπονται σημαντικά του τζίρου, υποστηρίζοντας ότι ουσιαστικά πρόκειται για εικονικές πωλήσεις σε εταιρείες-κελύφη οι οποίες συνδέονται με τον εισηγμένο όμιλο. Ερέθισμα για το hedge fund ήταν η ανεπιτυχής προσπάθεια της Globo να αντλήσει 180 εκατ. ευρώ από τις αγορές με ιδιαίτερα υψηλό επιτόκιο. 

Η αποκάλυψη οδήγησε στην παραίτηση του κ. Παπαδημητρακόπουλου και του οικονομικού διευθυντή κ. Δημήτρη Γρυπάρη. Η Canaccord Genuity παραιτήθηκε από broker της Globo, ενώ αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι οι προηγούμενοι ορκωτοί ελεγκτές του ομίλου διέκοψαν τη σύμβασή τους όταν η Globo δεν τους επέτρεψε να κάνουν οικονομικό έλεγχο στις θυγατρικές εταιρείες. 

Ο κ. Παπαδημητρακόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός ως πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), ενός φορέα που δηλώνει εκπρόσωπος της Ελλάδας της καινοτομίας και της εξωστρέφειας. Παράλληλα τα πολυτελή κτίρια της Globo στην Αθήνα και οι διαρκείς προσλήψεις προσωπικού έχουν αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού αλλά και θαυμασμού στην αγορά. 

UNQUOTE
Οποιος θελει μπορει απλα να κανει μια αναζητηση στο google με τις λεξεις Globo απατη, να γεμισει η σελιδα του αρθρα απο Financial Times, Καθημερινη, Βημα κλπ κλπ.

Τα δε πολυτελη γραφεια στο Χαλανδρι, εχουν κατασχεθει τα παντα, ειναι φυσικα αδεια και προς ενοικιαση εδω και 2-3 μηνες. 

H ιστορια εχει σκασει απο τα τελη καλοκαιριου και απλα πηρε διασταση τελη Οκτωβριου, πριν 3-4-5 μηνες δηλαδη, η δε εκτιμηση των Βρεττανων μιλαει για μια απατη ΑΝΩ ΤΩΝ 110ΕΚΚ ΕΥΡΩ.

Τους κυνηγουν Αμερικανοι και Βρεττανοι για ΑΠΑΤΕΣ, εχουν βαρεσει ΚΑΝΟΝΙ εδω και μηνες, αλλα στην ΑΕΚ ΠΑΕ δηλωνουν υπερηφανοι που εχουν χορηγο τον αρχικλεφταρα! Οχι μονο αυτο αλλα και μαζι του ανοιγει τα φτερα η ΠΑΕ ΑΕΚ!!

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ Κ.ΑΡΚΑΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ MARKETING- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ –ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ.

Πραγματικα ΑΠΟΡΩ τι δοντι εχουν μερικοι εκει μεσα και οχι μονο τους κρατανε στις καρεκλες αλλα δεν τους εχουν πλακωσει στις κλωτσιες ακομη. ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Σ δε εχουν παρει χαμπαρι ΤΙΠΟΤΑ? 

πηγή: dailytripes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου