.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Σήμερα Κυριακή 20-6-16 σε λίγες ώρες στην πόλη μας το ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ 2016 (όλες οι συμμετοχές)

Από την πλατεία Πατριάρχου του Δήμου ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝOΣ θα λάβει εκκίνηση την Κυριακή 20/3/2016 και ώρα 11:30 το ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ 2016.

Τα κλασσικά αυτοκίνητα, ηλικίας 30 ετών και άνω θα βρίσκονται  στην πλατεία από τις 10:00, προκειμένου να τα θαυμάσει το κοινό.


Στο Ράλλυ ΑΜΑΖΩΝ μπορούν να συμμετάσχουν, εκτός από τις αμιγώς ΑΜΑΖΩΝΕΣ και μικτά πληρώματα, αλλά η ΑΜΑΖΩΝΑ θα είναι υποχρεωτικά η οδηγός.

rally regularity amazon 2016 symmetoxes
Κατά την μυθολογία οι “ΑΜΑΖOΝΕΣ” κατάγονταν από τον Θεό ‘Αρη και την νύμφη Αρμονία και ήταν λαός κυνηγών και πολεμιστριών.

Το Ράλλυ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA, τον παρόντα Κανονισμό και τα τυχόν συμπληρωματικά Δελτία Πληροφοριών που θα εκδοθούν.
 
Για την σχεδίαση του Ράλλυ, η ΦΙΛΠΑ έλαβε υπ’ όψιν το ”ασθενές”, ας πούμε, φύλλο και το Ράλλυ θα καταλήξει σαν μία ευχάριστη βόλτα με το κλασσικό μας αυτοκίνητο, το χρονόμετρο και την παρέα μας.

Amazon 4

Έπαθλα απονέμονται στο  1ο , 2ο και 3ο πλήρωμα της Γενικής Κατάταξης (οδηγός – συνοδηγός), 1ο 2ο 3ο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα και στο 1ο , 2ο 3ο μεικτό πλήρωμα. Όσοι πάρουν κύπελλο στη Γεν. κατάταξη, δεν θα πάρουν κύπελλο στις άλλες δύο κατηγορίες. Θα απονεμηθούν 4 ακόμη Κύπελλα και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις!

H εκδήλωση regularity που θα κρίνει τους νικητές, ύστερα από 3 Ειδικές Διαδρομές, μέσα στο πράσινο, θα κατευθυνθεί προς τα Μεσόγεια και θα τερματίσει μετά από 2,5 ώρες περίπου στον Αγ. Κωνσταντίνο όπου θα ακολουθήσει το πλούσιο γεύμα της χαλάρωσης, σε ταβέρνα της περιοχής και η απονομή των επάθλων.

πηγή: time2rally.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου