Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γηπέδου 5Χ5



Δ Ε Λ ΤΙ Ο  Τ Υ Π Ο Υ.

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26/2/2016 και ώρα 19:00, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αθλητών και θεατών, τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου γηπέδου 5Χ5 επί των οδών Αχαρνών & Παπαφλέσσα στη Νέα Χαλκηδόνα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομες ομιλίες του Δημάρχου Α. Βασιλόπουλου και του Εντεταλμένου Δημ. Συμβούλου Αθλητισμού κου Θ. Μανωλεδάκη και ακολούθησαν αγώνες μεταξύ αντιπροσωπευτικών ομάδων, από τα Τμήματα Ποδοσφαίρου των Προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης του Δήμου, του  Α.Π.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ, Εργαζομένων στο Δήμο, Δημοτικών Συμβούλων και του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Νέας Φιλαδέλφειας.

Το ανακατασκευασμένο γήπεδο 5Χ5 θα χρησιμοποιείτε από, τα Τμήματα Ποδοσφαίρου των Προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης του Δήμου, του Α.Π.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ και  του Τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας της Α.Ε.Κ. 


Στο πλαίσιο όμως, της πρόθεσης της Δημοτικής αρχής για προώθηση του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού, χρήση θα μπορούν να κάνουν τις ελεύθερες ημέρες και ώρες και ομάδες ανεξάρτητων Δημοτών - κατοίκων.

Για τη χρήση του γηπέδου, οι πολίτες που το επιθυμούν θα πρέπει να απευθύνονται στο ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του Δήμου, επί της οδού Ραιδεστού 21 Νέα Χαλκηδόνα και στα τηλ 213-2026331/332  κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες της εβδομάδας. 






2 σχόλια:

  1. Σιγά σιγά τα μυρμηγκάκια του Δήμου κάνουν δουλειά. Επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι οι Χαλκηδονιότες σύμβουλοι; Εξαφανισμένοι εντελώς, ούτε Κοπελούσος, ούτε Παπανικολάου, ούτε Γαϊτανά και Κουτσάκης, ούτε Κόντος ή Τομπούλογλου κανείς! Επειδή δεν έχει εκλογές έχετε αφήσει να αλωνίζουν οι συριζαίοι δεν ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή