Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Σπύρος Καβακόπουλος: Σύσταση που αφορά τους πρόσφυγες

Σύσταση

Οτιδήποτε αφορά τους πρόσφυγες, δίνετέ το μόνο σε οργανωμένες δομές (δήμους - συλλόγους). Μην δίνετε από μόνοι σας, διότι κατά τη διανομή, ισχύει το δίκαιο του ισχυροτέρου και παίρνουν μόνον αυτοί που έχουν την δύναμη να απωθήσουν τους αδυνάμους (μητέρες – παιδιά – αναπήρους). Συμβαίνει μερικοί από τους δυνατούς, να γίνουν εκβιαστές των αδυνάμων για να τους δώσουν.

Αν παρ’ όλα αυτά επιμένετε, μοιράστε σε σακούλες ότι έχετε να δώσετε. Πρώτα κάντε μια βόλτα για τον εντοπισμό των αδυνάμων και μετά δώστε τους διακριτικά τη σακούλα, ώστε να μην πέσουν όλοι πάνω σας.

Μην πηγαίνετε να δίνετε στην πλατεία Βικτωρίας, βοηθάτε την άσκοπη παραμονή των προσφύγων εκεί, συντηρείτε το κύκλωμα των δουλεμπόρων, την βρωμιά, την δυσωδία και τέλος τις γύρω επιχειρήσεις που εσείς στη συνέχεια θα αποφεύγετε. 

Αποφύγετε να ανοίγετε πόρτα ΙΧ και ν’ αρχίζετε να μοιράζετε, το πιο πιθανό να σας σπάσουν την πόρτα, το ίδιο και με μηχανάκι με μικρή μπαγαζιέρα. Συμβαίνει μετά από τέτοια περιστατικά η συμπάθεια και φιλανθρωπία να γίνονται αγανάκτηση και ρατσισμός, κάτι για το οποίο δεν φταίνε οι πρόσφυγες, αλλά η ανοργανωσιά της πολιτείας.

Προσοχή πολύ προσοχή λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου