Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Κύρκος στον εισαγγελέα: «Ηθικός αυτουργός ο Μελισσανίδης»


Ηθικό αυτουργό χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Δημήτρης Κύρκος, στην καταγγελία του μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, λόγω και των όσων είχαν συμβεί στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. 

Όπως αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος απέστειλε στην αθλητική εισαγγελία Αθηνών τετρασέλιδη καταγγελία, αμέσως μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του.


Ο κ. Κύρκος στην καταγγελία του αναφέρεται στο περιστατικό του ΟΑΚΑ, το οποίο ανέγραψε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού.

Αναφέρεται σε εξύβριση και απειλή εκ μέρους του Δημήτρη Μελισσανίδη καταλήγοντας ότι «στοχοποιήθηκα και θεωρώ ηθικό αυτουργό της εμπρηστικής ενέργειας τον κ.Μελισσανίδη».

Την υπόθεση διερευνά ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Γιώργος Λαϊνης.



πηγή: sport-fm.gr

2 σχόλια:

  1. Δίπλα ακριβώς από την είδηση που ποστάρατε στο sport-fm.gr υπάρχει και άρθρο με την άλλη άποψη (αυτή της ΑΕΚ) και φαντάζομαι κάποιος που θα έκανε αντικειμενική δημοσιογραφία θα φρόντιζε να προέβαλε και τις δύο απόψεις. Προφανώς δεν κάνετε αυτό το πράγμα. Επιπλέον θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά και στα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα βλέπαται την πλειοψηφία των φιλαθλων να κατανοεί ότι η όλη υπόθεση είναι μία προβοκάτσια της Ε.Ο του ποδοσφαίρου με αρχηγό την κατηγορούμενο φίλο σας και μεγαλομέτοχο ομάδας του Πειραιά.

    Προφανώς όμως για κάποιον που είναι ένας προβοκάτορας δεν τον νοιάζουν όλα αυτά παρά μόνο να πετάει λάσπη. Τελικά κάπως έτσι φτάσαμε στα 3 μνημόνια και ευτυχώς σε λίγο καιρό φεύγω από το τρελοκομείο που λέγετε Ελλάδα. Σας εύχομαι να διαλύσετε ότι έχει απομείνει, blogers της κακιάς ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, και ψέματα φυσικά. Η ανάρτηση που αναδημοσίευσα είναι εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kurkos-ston-eisaggelea-ithikos-autourgos-o-melissanidis/3150432

    δίπλα όπως ισχυρίζεστε δεν υπάρχει τίποτα ούτε και αυτή τη στιγμή.

    Εκτός αυτού δεν υπάρχει άποψη της ΑΕΚ. Πριν το ανεβάσω μπήκα στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ως και αυτή τη στιγμή επίσης δεν υπάρχει τίποτα!

    Η απάντηση είναι "κύκλων... της ΑΕΚ" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

    Φίλος όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν είμαι με κανένα που υπονοείτε. Αντίθετα φίλος και συνάδερφος με τον αρχηγό της Ε.Ο. ήταν και άνετα μπορεί και να ξαναγίνει το αφεντικό της ομάδας που κι εσείς υποστηρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή