Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Πείτε μας που πήγαν τα 10 εκατ. ευρώ από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Μάριος Ματσάνκος
 
Φασιστικές συμπεριφορές υπάρχουν στη διοίκηση (;) της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Αυτό γιατί οι Αλεξίου, Κατσαδήμας, Ασλανίδης λένε αριστερά και δεξιά να μην μιλήσει κανείς τόσο στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής όσο και στις εκλογές του σωματείου στις 23 Απριλίου που έχουν υπογραφή εκ της διοικήσεως. Νέο μοντέλο υπογραφής και δαύτο.

Επίσης, αυτό που τονίζουν όσοι είναι στο «σύστημα συγκάλυψης της νυν διοίκησης (;)» της Ερασιτεχνικής είναι πως θα πρέπει άπαντες να στηρίξουν το ενωτικό ψηφοδέλτιο Μελισσανίδη-Αγγελόπουλου, οι οποίοι έχουν τον άνθρωπο που τους κάνει τη δουλειά που θέλουν, και λέγεται Αλέξης Αλεξίου. Αλήθεια, δήλωση πότε θα κάνουν οι δύο ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ και της ΚΑΕ για να μας πουν ότι τον στηρίζουν για να ξέρουμε κι εμείς; Μην ξεχάσουν να μας πουν αν δίνουν και το 10% στο σωματείο.


Γενικά όλες αυτές τις μέρες, κάποιοι «πουθενάδες» (περί τέτοιων πρόκειται) θυμήθηκαν ότι υπάρχει και η «Μάνα ΑΕΚ», αυτή που την πέταξαν στο δρόμο, για να κάνουν το κομμάτι τους και το σωματείο πληρώνει τα καπρίτσια του καθενός. Γράφουν και ξαναγράφουν. Λένε και ξαναλένε. Απειλούν και ξαναπειλούν, οι «φασίστες», οι «χουντικοί» ότι δεν πρέπει να αλλάξει η διοίκηση της Ερασιτεχνικής. Γιατί; Τι φοβάστε κύριοι; Έχετε να κρύψετε τίποτα;

Η απάντηση είναι ναι: Έχετε να κρύψετε τα 10 εκατ. ευρώ της Γ’ Εθνικής που τότε το ταμείο ήταν ενιαίο με την ΠΑΕ και έμπαιναν και έβγαιναν ποσά που όλοι ξέρουν που πήγαν αλλά κανείς δεν μιλάει γιατί θα πάνε στη φυλακή! Πείτε μας λοιπόν κύριοι που πήγαν τα 10 εκατ. ευρώ από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ; Εσείς δεν είστε που θέλατε διαφάνεια και εξυγίανση; Και όμως εσείς οι ίδιοι διαπράτετε εγκλήματα σε βάρος της Ερασιτεχνικής.

Να μην ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε ότι οι ειδήσεις που πρέπει να ξέρει ο λαός της ΑΕΚ ακόμα είναι οι εξής:

Πρώτον, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα άλλο ψηφοδέλτιο, πλην του έκπτωτου προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου που ψάχνει εναγωνίως για συμπαίκτες. Άρα τρέχει μόνος του για να βγει πρώτος.

Δεύτερον, ο έκπτωτος πρόεδρος, ρίχνει το βάρος των οικονομικών και των κακών κειμένων στα τμήματα της «Μάνας ΑΕΚ», στους εφόρους, υποστηρίζοντας ότι «δεν μας δίνουν αναφορά για τα οικονομικά».

Τρίτον, η απόφαση που πάρθηκε τόσο για Γενική Συνέλευση την Παρασκευή, όσο και για εκλογές στο σωματείο στις 23 Απριλίου (πιθανή ημερομηνία) είναι άκυρη κα ανυπόστατη.

Τέλος, αυτό αφορά τρία sites: aek24hours, aek-watch, aek-live. Μας θεωρούν εχθρούς της ΑΕΚ, ελπίζω να το ξέρετε…

Φυσικά, γι’ αυτούς τους «τυπάκους» που παραδιοικούν (διοίκηση δεν το λες αυτό) την αγαπημένη μας ΑΕΚ, εχθροί και γραφικοί της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου, είναι εκείνοι που δεν συγκαλύπτουν τα εγκλήματα και ψάχνουν απαντήσεις, όπως για παράδειγμα αν έχει κατατεθεί αίτημα για διοίκηση Πρωτοδικείου. Γράψαμε όχι. Εσείς λέτε ναι. Βγάλτε τον αριθμό της απόφασης να τον δούμε…

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου