Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Μπατάκης: «Ούτε ευρώ ο Ηρακλής για το Καυτανζόγλειο... Τα χρήματα για το γήπεδο της ΑΕΚ προέρχονται από την Περιφέρεια. »

Οι δηλώσεις του Τέλη Μπατάκη στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προοπτική αποχώρησης του Ημίθεου από το Καυτανζόγλειο


Την άποψη πως η Πολιτεία πρέπει να παραχώρησει δωρεάν τη χρήση του Καυτανζογλείου προς τον Ηρακλή εξέφρασε ο πρώην προπονητής και παράγοντας του συλλόγου Τέλης Μπατάκης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το 1990 θα χτίζαμε γήπεδο, όμως, άλλες δυνάμεις εσωτερικές δεν μας άφησαν. Τα 500 εκατομμύρια από την κ. Πετραλιά είχαν κατατεθεί και θα μπορούσε να χτιστεί τότε γήπεδο στους Χορτατζήδες. Κάποιοι καλοί Ηρακληδείς δεν ήθελαν, όμως, και περνούσαν το μήνυμα ότι θέλαμε να εγκλωβίσουμε τον Ηρακλή σε μικρό γήπεδο, ενώ ο Ηρακλής χρειαζόταν γήπεδο 60 – 70 χιλιάδων θεατών. Το γήπεδο που θα χτιζόταν τότε θα ήταν στα πρότυπα του Καραϊσκάκη. Χάσαμε την ευκαιρία τότε και έτσι εξακολουθούμε να είμαστε πρόσφυγες στο Καυτανζόγλειο».


Για την προοπτική του γηπέδου του Μακεδονικού: «Το γήπεδο του Μακεδονικού εκείνες τις δύσκολες εποχές μέσα σε δύο μήνες κόστισε μόνο 500 χιλιάδες ευρώ, ενώ τώρα το ετήσιο κόστος για το Καυτανζόγλειο είναι 200 χιλιάδες ευρώ. Και το γήπεδο έγινε στολίδι, το ενέκρινε η UEFA και παίξαμε εκεί όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς και αυτά του πρωταθλήματος».

Για τις προϋποθέσεις χρήσης του Καυτανζογλείου: «Πρέπει ο Ηρακλής να πιέσει την Πολιτεία να μην πληρώνει τίποτα για το Καυτανζόγλειο. Από τη στιγμή που δεν βοήθησε ποτέ το κράτος να κάνει ο Ηρακλής το γήπεδό του, θα πρέπει να γίνει αυτό ώσπου να βρουν καλύτερους επενδυτές ή ανθρώπους που θα χτίσουν γήπεδο. Τον Ολυμπιακό του έκαναν γήπεδο. Τα χρήματα για το γήπεδο της ΑΕΚ προέρχονται από την Περιφέρεια. Πρέπει κάτι να κάνουν και για τον Ηρακλή».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τέλης Μπατάκης στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για να μεταφερθείτε στην πηγή metrosport.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου