Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Μας έχετε κάνει αλκοολικούς

Τα Ραμφίσματα Του Αετού (18-4-2016)

  1. Τώρα κανονικά θα έπρεπε να σας πετάξω στη μούρη όλους αυτούς τους ύμνους που γράφατε για τον Πογιέτ, όχι γιατί εκτιμούσατε τον Πογιέτ, αλλά γιατί έπρεπε κάτι να πείτε για την καταπληκτική διοίκηση που έχουμε, που παίρνει πάντα τις κατάλληλες αποφάσεις, αλλά σας λυπάμαι ρε αρδάκια. Συνεχίστε να κάνετε τη δουλειά σας. Ξέρετε εσείς: Ανεπαρκής ο Ουρουγουανός, κωλόπαιδα οι ποδοσφαιριστές, Τίγρη άλλαξε τα όλα κτλ… (στη βασική φωτογραφία είναι οπαδοί της ΑΕΚ στην προσπάθεια τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Λιβαδειάς)
ramfismata214
  1. «Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα». Άλμπερτ Αϊνστάιν. Πεθαίνει σαν σήμερα 18 Απριλίου 1955… καλή επιτυχία σε όλους για τη δουλειά που έχουν αναλάβει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

  1. Χάσαμε μετά από δύο παρατάσεις με τον Ολυμπιακό και μόλις (!!!) με πέντε πόντους από τον Παναθηναϊκό κι εσείς χαλάσατε τον κόσμο επειδή χάσαμε ένα παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ ρε αχάριστοι; Ξεχάσατε που ήμασταν πριν δυο χρόνια; Μάκη διώξ’ τους όλους και πάρε άλλους. Όχι μόνο τους ξένους… κάνε το ίδιο και με τους Έλληνες.

  1. Κύριε υφυπουργέ της εξυγίανσης: αυτός ο χοντρούλης που σήκωσε πρώτος την κούπα προϊόν της εγκληματικής οργάνωσης, είναι αυτός που του έχει επιβληθεί να μην ασχολείται με καμία αθλητική δραστηριότητα.

  1. Αδέλφια μου ΑΕΚτζήδες το νου σας: ο χρόνος και οι υποσχέσεις αποκοιμίζουν την επαγρύπνηση.

  1. Βρε καλώς τον αγαπημένο μου Ιβάν τον τρομερό επενδυτή: Όταν αγορίνα μου διάβαζες Μαρξ, παρέλειψες το κεφάλαιο που μιλούσε για τις δημόσιες επενδύσεις. Πως νομίζεις ότι φτιάχτηκαν αυτά που «έκλεψες»; Γιατί σε αυτή την κοινωνία που υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, εσύ πως έγινες πλούσιος δε μας είπες;
12994551_1071484389541272_2458777578628491650_n
  1. Έκλεισε η Ηλεκτρονική Αθηνών, η Ryanair σταματά νωρίτερα τις καλοκαιρινές πτήσεις προς την Ελλάδα, ετοιμάζεται να την «κάνει» και η Easyjet, αλλά δεν καταλαβαίνω την ανησυχία σας; Δεν έχετε ακούσει για την περίφημη αυτορρύθμιση των αγορών;

  1. Οι επιστήμονες είναι πλέον έτοιμοι να μας ενημερώσουν για τον νέο θανατηφόρο ιό, τον NOOR 1! Μέχρι τώρα έχουν πεθαίνει οχτώ και αναμένονται να πεθάνουν τα έντεκα εναπομείναντα μέλη του πληρώματος.

  1. Μακάρι να ήμασταν όλοι απολύτως έντιμοι και σε κάθε αντιπαράθεση το μόνο που θα μας ενδιέφερε να ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Τότε θα αδιαφορούσαμε παντελώς για το αν η αλήθεια συμφωνεί με την άποψη που εκφράσαμε εμείς αρχικά ή με την άποψη του ανθρώπου που από την αρχή βρίσκεται απέναντι μας και προσπαθεί με υπομονή να εξηγήσει τα αυτονόητα και να προειδοποιήσει για όσα έρχονται. 15 Απριλίου 2015 

  1. Είπαμε: οι ΑΕΚτζήδες είναι ερωτευμένοι με την ομάδα τους. Ο έρωτας παίζει διάφορα παιχνίδια και σε μπερδεύει πολλές φορές, σε τυφλώνει και δεν μπορείς να δεις καθαρά.

  1. Και εδώ βλέπετε τη Sold-Out φιέστα στο χαλιφάτο του Φαταούλ. Ανησυχητικό να έχουν ξυπνήσει ακόμα και οι γαύροι την ώρα που εμείς συνεχίζουμε να βλέπουμε όνειρα.
CgQ6QaTWIAEZxMd
  1. Όλο ψέματα και ανακρίβειες είστε ρε: Που τις είδατε όλες τις ομάδες του ερασιτέχνη Ολυμπιακού να είναι παρόν στην φιέστα; Αφού ο Λεβαδειακός και ο Πλατανιάς έπαιζαν την ίδια ώρα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

  1. Απόλυτα δικαιολογημένη η στάση των οπαδών της ΑΕΚ έξω από το ξενοδοχείο. Η διοίκηση της ομάδας μάτωσε οικονομικά για να τους φέρει στην ομάδα κι αυτοί σέρνονται.

  1. Αν έχω καταλάβει καλά για την ομάδα μπάσκετ όλες οι ευθύνες πέφτουν πάνω στον Ντράγκαν Σάκοτα. Για να το λένε, αυτοί που το λένε, έτσι θα είναι. Άλλωστε αυτοί που το λένε, πάντα τα λένε τα πράγματα όπως είναι. Αλήθεια όμως, μπορούν να μας πουν γιατί είναι ακόμα επίλεκτο στέλεχος στην ΚΑΕ;

  1. Σας έχουν πετάξει ένα γήπεδο και έχετε χάσει το δάσος, αδέλφια μου, σύντροφοι και φίλοι… τι να κάνουμε τώρα;

  1. Έψαχνα να βρω ορισμένα επιστημονικά συγγράμματα σχετικά με τους σεισμούς και ανακάλυψα μια πολύ σημαντική τοποθέτηση σχετικά με το γήπεδο που γκρέμισε ο Ιωάννης ο γκρεμιστής. Διαβάστε υπεύθυνα!
CgQR2n7WcAAb6R-
  1. Το «Μπράβο Ρούλα» επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, η Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε στην επικαιρότητα. Όλα τα σημάδια δείχνουν τη μεγάλη επιστροφή του Ντούσαν στον πάγκο της ΑΕΚ.

  1. Αδέλφια μου ΑΕΚτζήδες: η σιωπή δεν είναι χρυσός… Η μάλλον: η σιωπή είναι ο χρυσός που κλέβουν από την Μάνα ΑΕΚ.

  1. Μάλλον οδηγούμαστε στη δημιουργία Β’ ομάδων. Προβληματισμός επικρατεί στον Ολυμπιακό που έχει στην ιδιοκτησία του καμιά 60αριά αιχμαλώτους ποδοσφαιριστές και αναγκαστικά θα αφήσει κάποιους ελεύθερους. Συναγερμό έχει κηρύξει ο Αλαφούζος για να προλάβει να πάρει όποιον έχει ρήτρα, σαν τον Βλαχοδήμο.

  1. Τους ΠΑΟΚτζήδες τους έχω ικανούς να πανηγυρίζουν που έκλεισε η «Ηλεκτρονική» επειδή ήταν… Αθηνών.

  1. Έξω πάμε καλά πατριώτες!
CgPNYDRWQAAZLDM
  1. Τι ατυχία είναι αυτή ρε ΑΕΚΑΡΑ μου; Να έχουμε τέτοιες θαυμάσιες και πανίσχυρες διοικήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και να πέφτουμε συνέχεια πάνω σε άσχετους προπονητές.

  1. Σύντροφοι του Ηρακλή τι έγινε, καλός ο Παπαθανασάκης; Και χορηγία από την turkish airlines και σούπερ χορηγία από τον ΟΠΑΠ και καλά λεφτά από τα τηλεοπτικά και 5ος στα εισιτήρια και φτηνό ρόστερ Β Εθνικής στη Σούπερ Λίγκα και αδειοδότηση γιοκ. Να το χαιρόσαστε το αφεντικό από τον Καναδά βρε.

  1. Δεν ήταν καλός λέει ο Τζανετόπουλος με τον Λεβαδειακό. Ενώ μετά από  23 αγωνιστικές που είχε να πάρει τη φανέλα του βασικού θα έπρεπε να πετάει.

  1. Ευτυχώς πλέον η ομάδα έχει ισχυρή διοίκηση και πλάνο και δεν μας γλεντάει ο κάθε πικραμένος.

  1. Τι έγινε ρε παιδιά; 
42259_eb
  1. Ρε απίθανοι, φέρατε για το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου έναν Βέλγο; Που το πιο διάσημο προϊόν πολιτισμού στο Βέλγιο είναι ο Μιραλάς;

  1. Επειδή μας περιμένουν στη γωνία θα πρέπει να τα λέμε λίγο κωδικοποιημένα. Προσέξτε: Οι μάρτυρες πεθαίνουν με την αξία τους και ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα από φυσιολογικά αίτια. Βασικά αυτό!

  1. Και κάπως έτσι φεύγει ο Πογιέτ για οικονομικούς λόγους και δεν ανοίγει μύτη.

  1. Όλοι εσείς που έχετε κάνει τη Λέστερ, παράδειγμα για το ποδόσφαιρο που θέλετε, έχετε κάτσει ποτέ να δείτε ένα παιχνίδι της; Μιλάμε για εύνοια που θα ζήλευε και ο Ολυμπιακός. Είπαμε η παγκόσμια εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, προσαρμόζεται σε κάθε χώρα ανάλογα με τις ανάγκες του προϊόντος.

  1. Εξαιρετικός ο Σλούκας που του πάνε τα κιτρινόμαυρα… Αγγελόπουλε, υπερβάσεις τώρα!
Cf3d0pHUkAA8efX
  1. Ο ΣΥΡΙΖΑς που θα έδιωχνε την Τρόικα και τους ξένους κατακτητές, έβαλε σε επιτήρηση ακόμα και το ποδόσφαιρο με το ρόλο των θεσμών εκεί να τον παίζουν οι αδιάβλητες ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ. Όλα αυτά για να γίνει το κύπελλο που δεν θα ξανάρχιζε ποτέ!

  1. Καλός ο Μάριους Στεπίνσκι με 15 γκολ σε 25 συμμετοχές ωστόσο παραμένει ακριβός για τα δεδομένα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εξαιρετική περίπτωση ο Βέλλιος ωστόσο η τιμή του είναι «αλμυρή». Ρε παιδιά μήπως ξέρετε καμιά δεκαριά παιχταράδες που είναι τσάμπα να τους προτείνουμε στους ανθρώπους να μη ταλαιπωρούνται;

  1. Πώς καταλαβαίνεις ότι μια αστική κυβέρνηση δεν έχει σκοπό την κάθαρση του ποδοσφαίρου αλλά τα επικοινωνιακά οφέλη; Μόνο το γεγονός ότι είναι αστική θα έφτανε, αλλά οι λιγότερο υποψιασμένοι μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται, από το γεγονός ότι η κυβέρνηση συζητάει για την κάθαρση με τους Φαταούλες.

  1. Εσείς που τόσα χρόνια έχετε λυσσάξει με το τέλος που πληρώνουμε στην ΕΡΤ, δε σας νοιάζει που είστε συνδρομητές στον ΟΤΕ TV για να σας βάζει τον Θαναηλάκη στο Σίτυ – Παρί Σεν Ζερμέν;

  1. Σιγά ρε απόγονοι του Φράνκο… τον Βιεϊρίνια δεξί μπακ αποκλείσατε.
  1. Το ΠΑΣΟΚ έφερε το πρώτο μνημόνιο, η δεξιά έφερε το δεύτερο… Ποιος να μας το έλεγε ότι η «αριστερά» που ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό για να τα σκίσει θα έφερνε σε χρόνο ρεκόρ το τρίτο με έξτρα μπόνους το τέταρτο μνημόνιο!

  1. Εγώ πάντως αδέλφια κοιμάμαι ήσυχος… Η ΠΑΕ ΑΕΚ ψάχνει τους Ι-δανεικούς ποδοσφαιριστές για τη νέα χρονιά.

  1. Τις τακτικές που δίδαξαν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου συναντάμε τώρα και στην ελληνική τηλεόραση. Σκηνοθέτης απειλεί να απολύσει την πρωταγωνίστρια του σε σίριαλ του Mega, επειδή αρνείται να πληρώνεται όποτε γουστάρει ο παραγωγός.


Παναγιώτης Αλιατάς

πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου