Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Δέκα "οπαδοί" έσπασαν στο ξύλο αθλητικογράφο της...


Το τραγικό περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες και αφορά μεγάλη ομάδα. Δεν πήρε, ωστόσο, δημοσιότητα, αν και οι ...ψιλές έπεσαν μπροστά στα μάτια αρκετού κόσμου.

Πολεμικό ήταν το κλίμα στην έκτακτη Γενική Συνέλευση μεγάλης ομάδας που έγινε πρόσφατα σε χώρο των βορείων προαστίων.

Ήταν τόσο τεταμένη η ατμόσφαιρα που, όπως πληροφορηθήκαμε, οπαδοί του συλλόγου την έπεσαν σε δημοσιογράφο. Με πρόσχημα ότι δε θέλει το καλό του συλλόγου, ο ρεπόρτερ τις έφαγε από 10 άτομα, πληρώνοντας τα καυστικά του σχόλια και την κριτική, η οποία ήταν ενοχλητική για τη διοίκηση.

Το ίδιο ενοχλητικές για τη συγκεκριμένη διοίκηση ήταν και οι απορίες μελών για την έγκριση ισολογισμών περιόδων Μαΐου 2013 έως Δεκεμβρίου 2015, γι΄ αυτό και ξκαθάρισαν ότι δεν πρέπει να υπάρξουν ερωτήσεις.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι οι ίδιοι που βιαιοπράγησαν έδιωξαν με σπρωξιές και αποδοκιμασίες άτομο που είχε ενοχλήσει σε παλαιότερη συνέλευση, επειδή είχε ζητήσει να διαβάσει το περιεχόμενο ενός σημαντικού εγγράφου που αφορούσε το σωματείο. Έτσι τον ...φίμωσαν και δεν τον άφησαν να παρακολουθήσει τη γενική συνέλευση.


"Τέτοια γρήγορη διαδικασία να περάσουν ισολογισμούς, δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Τι να πω, δε θα ξαναπάω", εκμυστηρεύτηκε στο SportDog άτομο που βρισκόταν στη συνέλευση και ήταν αυτόπτης μάρτυρας όλων των σκηνικών.

"Πειράζει να έχει κάποιος αντίθετη άποψη; Αν έχει άδικο θα το δείξει ο χρόνος. Δεν μπορώ να πω την άποψή μου δήλαδη, να μην μπορώ να πάω σε συνελεύσεις; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα", πρόσθεσε.


πηγή: sportdog.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο κος Παπανικολάου που είναι υποψήφιος και μαθαίνω παρών στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου, μπορεί να μας ενημερώσει για τα γεγονότα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή