Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Γι' αυτό φεύγει ο Πογέτ!


"...Στη συνάντηση του μάνατζερ του με τον Μελισσανίδη, ο επιχειρηματίας του τα άφησε όλα ανοιχτά για το μέλλον του δίνοντας του διπλό μήνυμα: αφενός μεν πως ακόμα κρίνεται, αφετέρου δε ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα του δοθούν οι εγγυήσεις που ζήτησε (μπάτζετ για μεταγραφές, χρήματα για τον ίδιο και το επιτελείο του)..."



Γ. Φώσκολος
 
Οι λόγοι που ο Γκουστάβο Πογέτ αποχωρεί το καλοκαίρι από την ΑΕΚ και τι... χρεώνει στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Δεν πέρασαν και πολλές μέρες από τότε που τα «Κίτρινα Γυαλιά» έβγαζαν την είδηση φόρα παρτίδα. Με τίτλο «Το πήρε απόφαση ο Τίγρης» είχαμε ουσιαστικά δώσει το στίγμα των όσων συνέβησαν σήμερα.

Μόνο που την ανακοίνωση αποχώρησης την έκανε αιφνιδιαστικά ο ίδιος ο Γκουστάβο Πογέτ που δεν περίμενε από την ΑΕΚ να βάλει τέλος στη συνεργασία τους μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ. Διότι με μαθητική ακρίβεια για εκεί πήγαινε η δουλειά.

Ποιοι είναι οι λόγοι που ο Ουρουγουανός τα... βρόντηξε και φεύγει οριστικά το καλοκαίρι; Ιδού:

α) Στη συνάντηση του μάνατζερ του με τον Μελισσανίδη, ο επιχειρηματίας του τα άφησε όλα ανοιχτά για το μέλλον του δίνοντας του διπλό μήνυμα: αφενός μεν πως ακόμα κρίνεται, αφετέρου δε ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα του δοθούν οι εγγυήσεις που ζήτησε (μπάτζετ για μεταγραφές, χρήματα για τον ίδιο και το επιτελείο του). Φαίνεται ξεκάθαρα από τη δήλωση του Πογέτ πως όσα διέρρευσε η πλευρά της ΑΕΚ για το περιεχόμενο της συνάντησης, δεν ανταποκρίνονται στα όσα πραγματικά ειπώθηκαν.

β) Το ντου των οπαδών στο ξενοδοχείο μετά το στραπάτσο στη Λιβαδειά κυριολεκτικά ξενέρωσε τον Πογέτ και αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Θεώρησε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για να προστατέψει την ομάδα του και δεν του άρεσαν όσα έγιναν.

γ) Ο Ισπανός διαπίστωσε τη μεγάλη απόσταση που υπάρχει μεταξύ του Ολυμπιακού και των υπόλοιπων ομάδων. Γεγονός που δεν του επιτρέπει να νιώθει πως θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού τη νέα σεζόν με βάση τα θέλω της διοίκησης περί σφιχτής οικονομικής πολιτικής.

δ) Θεωρεί ότι του χρέωσαν έστω και επικοινωνιακά πως δεν έδωσε ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες, κάτι που τον απογοήτευσε. Και αυτό διότι, σύμφωνα με τον ίδιο, έδωσε ευκαιρίες σε όλους.

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου