Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: Ποιος συμπολίτης μας συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Μελισσανίδη - Αγγελόπουλου;

Δεν έγινε κατορθωτό να επικοινωνήσουμε με το συμπολίτη μας δημοτικό σύμβουλο του "Ζούμε μαζί" Νίκο Παπανικολάου, που τα στοιχεία που αναφέρονται στο ψηφοδέλτιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, συμπίπτουν με τα δικά του. Με γνωστές τις οπαδικές του προτιμήσεις, τις απόψεις που έχει εκφράσει για το γήπεδο Μελισσανίδη, τις πολιτικές του απόψεις, αλλά και τον εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό μελών του σωματείου, πιθανολογούμε πως πρόκειται γι΄ αυτόν. Γι΄ αυτό και αναρτούμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη.

Εφόσον επαληθευτεί η είδηση, σημαίνει πως παίρνει εμφανέστατατο προβάδισμα έναντι όλων των άλλων, που επίσης επιχειρούν στην τοπική πολιτική ζωή του Δήμου, να εκφράσουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Με αυτή την έννοια, αν και οι εκλογές είναι μακριά, οι δε περί το γήπεδο εξελίξεις αβέβαιες, αυτή τη στιγμή θέτει την σοβαρότερη υποψηφιότητα για να τα εκφράσει. Θυμίζουμε πως στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, το ρόλο αυτό είχε αναλάβει ο Χάρης Τομπούλογλου. Που λόγω των γνωστών γεγονότων, αποσύρθηκε η υποψηφιότητα του. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, συνωστίζονται αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Κανείς όμως ως τώρα, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει την απόσταση από τους άλλους μνηστήρες, που είχε δημιουργήσει ο Χάρης.


Αν λοιπόν πρόκειται για το συμπολίτης μας Νεοχαλκιδονιώτη δημοτικό σύμβουλο, θα αναμένουμε να δούμε κατά πόσον θα συσπειρώσει γύρω του τους ομόδοξους του σχεδίου Μελισσανίδη, ή θα δέχεται τα πυρά τους...

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sdna.gr:

Οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της ΑΕΚ


Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ζήτω η ΑΕΚ», που στηρίζεται από Μελίσσανίδη, Αγγελόπουλο και η... ανεξάρτητη διπλή υποψηφιότητα.


Εξέπνευσε στις 15.00 σήμερα η προθεσμία που αφορούσε την κατάθεση ψηφοδελτίων για τις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που ήθελαν πρώην μέλη των «παλιών» ΠΑΕ και ΚΑΕ να ετοιμάζουν κίνηση που θα έχει στην ατζέντα της ενδεχομένως και ένα άλλο σχέδιο για την κατασκευή γηπέδου(!), τελικά δεν κατατέθηκε ψηφοδέλτιο από την πλευρά τους.

Επίσης, υποψηφιότητα δεν έθεσαν τελικά ούτε οι Ανδρέας Ανατολιωτάκης και Νίκος Γεωργατζόγλου, οι οποίοι παρουσιάζονταν να σκέφτονται κοινό ψηφοδέλτιο.
Το ένα ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε είναι αυτό στο οποίο συμμετέχουν μέλη της νυν διοίκησης του Αλέξη Αλεξίου. Ο συνδυασμός έχει την ονομασία «Ζήτω η ΑΕΚ» και στηρίζεται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Μάκη Αγγελόπουλο (και κατ' επέκταση από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ ΑΕΚ).

Μοναδικό αντίπαλο ψηφοδέλτιο για την εκλογή του νέου 15μελούς συμβουλίου της Ερασιτεχνικής θα είναι αυτό μιας ανεξάρτητης κίνησης με την ονομασία «Ανατρεπτική Ενωσίτικη Κίνηση», ψηφοδέλτιο στο οποίο υπάρχουν μόνο δύο υποψήφιοι, οι Χαρίδημος Μανουσάκης και Νικόλαους Πελεκούδας. Κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και αν εκλεγούν αυτά τα δύο μέλη, η παράταξη «Ζήτω η ΑΕΚ» θα εκλέξει τους 13 από τους 15 συμβούλους του νέου Δ.Σ.

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Ζήτω η ΑΕΚ» είναι οι εξής:

1. ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΙΟΡΔΑΝΗ

2. ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ

3. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΙΜΩΝ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

5. ΚΑΣΚΑΡΗ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

6. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

7. ΚΟΠΙΤΣΗΣ ΧΑΡΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

8. ΜΑΡΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

9. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

10. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

11. ΞΕΝΟΦΩΝΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

12. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

13. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

14. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

15. ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

16. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΡΟΒΕΡΔΟΥ

17. ΤΣΙΛΙΠΟΥΝΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

18. ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΤΑΖΗ

19. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

20. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου