Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Cut locks

από The Snitch
 
Villiareal με πρώτο ματς στο Μαδριγαλ. Sorry αλλα ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για την ΑΕΚ με τον ατρόμητο κιόλας.. Σιγα μη χάσουμε το θέαμα Σοϊλεδη vs Γροντή και τι θα γίνουμε..ρε δε πατε να κάνετε οτι θέλετε?

Απλα ξαναθυμιζω οποίος εχει κάρτα στέλνει Μαιλ tickets@aekfc.gr παίρνει τηλεφωνο 210-6855850 και με την εκκαθάριση παίρνει τα λεφτα του πίσω. ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ Σ ΤΑ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ( το Μαιλ καλύτερα γιατι ειναι γραπτό και μενει) . Να πληρώσουν την βρωμητζιναλ αφου τοσο την αγαπάνε. Παρτε οσοι μπορειτε, ΜΗ ΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ εκει βασιζωνται, να πληρωνουν τα προστιμα απο την ανικανοτητα της ΕΠΙΟΡΚΗΣ Β.Β απο τα λεφτα μας.

Τέσσερα  ματς ειναι δυο πρωτάθλημα ημιτελικός τελικός και εμένα μου βγαίνει γυρω στο κατοστάρικο. Δε ξερω για σένα Stevie αλλα εγω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να τους το χαρίσω.
Τους μπαφους ας τους πληρώσει η ΒΒ που τους επικοινωνει αλλα ντρεπεται να τους συλλαβει για μαχαιρωματα και ναρκωτικα. Μονο ΑΜΚΑ ξερει να ζηταει, δε της φτανει βλεπεις η ταυτοτητα το αφμ η διευθυνση το τηλεφωνο. Το ΑΜΚΑ τους μαρανε τρομαρα τους..


Back in the normal world ΑΥΤΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ γι αυτο ειμαι χαίρομαι που ειμαι ένας απο αυτους:

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οπαδός της Λίβερπουλ που πάνω στους έξαλλους πανηγυρισμούς στο γκολ του Λόβρεν έχασε το κινητό του, όταν το ξαναβρήκε, είχε κι ένα… δωράκι από τους Σακό και Οριγκι.

Ο Λιαμιέ Μαρούμ, βρισκόταν στην 3η σειρά της εξέδρας μπροστά στην οποία έγινε η επική ανατροπή των «κόκκινων» στη ρεβάνς με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Στο τέταρτο γκολ, στο 91′, όταν και εξασφαλίστηκε η πρόκριση στα ημιτελικά, έτρεξε προς το κόρνερ όπου πανηγύριζαν όλοι και πάνω στην ένταση, έχασε το κινητό του

Πρώτος που το βρήκε, φαίνεται πως ήταν ο Μαμαντού Σακό, που μαζί με τον Ντίβοκ Ορίγκι έβγαλαν selfie!

Αμέσως μετά το παρέδωσαν σε έναν από τους άνδρες ασφαλείας, ο οποίος και επέστρεψε στον κάτοχό του όταν ηρέμησε η κατάσταση και έψαξαν αυτόν που έχασε το κινητό.

Εδω θα θυμίσω οτι το ματς ΔΕΝ ειχε τελειώσει -έκανε επίθεση με επικίνδυνο φάουλ η ντορτμουντ στο επόμενο λεπτο!!!

Ο οπαδός, πήρε και το …δωράκι του!

Εδω μπορουμε να συγκρινουμε τους δικους μας που …εκλεβαν παπουτσια!!!

image

ΥΓ Εχουμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ αγάπη στο Μαμαντου τον Μπεντεκε και τον sergeant Μιλνερ (ετςι τον λεω μιας και μου θυμίζει Βρετανό λοχία στις αποικίες) με διαφορα βεβαια μετα απο τον SG8. Αυτος ειναι εκτος συναγωνισμου. Δε ξερω γιατι..  άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Φωτο απο έξοδο τα Χριστούγεννα ( τα pints τα βάζουμε απο πίσω να μη φαίνονται φυσικα χαχα). Το να μιλήσεις με το Μαμαντού αγγλικα ειναι εμπειρία. Αξέχαστη, δεν υπαρχει αυτο, θες λιγο προσπαθεια να καταλαβεις τι λεει, το παλευει ομως.  Η μικρη του μιλαγε Γαλλικα- και οι δυο Γαλλικα μιλανε φυσικα-  και μια χαρα το πηγαινανε. Αυτο λεω μονο..απο την αλλη ποδοσφαιρηστης C.Β και Γάλλος ειναι ο άνθρωπος,  οχι πρωθυπουργός χώρας..

image

πηγή: dailytripes.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου