Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Καταγγελία-αποκάλυψη Γκιρτζίκη: Με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ δεν μπόρεσα να κάνω την απονομή του Κυπέλλου!

 
Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, επανέλαβε την καταγγελία που είχε κάνει και στο Xanthi channel για τον παράγοντα της ΑΕΚ που τον εμπόδισε να κάνει την απονομή του Κυπέλλου στον Τελικό!

Την καταγγελία-αποκάλυψη που είχε κάνει την Πέμπτη το πρωϊ στο Xanthi channel και στο «Μαχητή», επανέλαβε στην τελετή έναρξης του 24ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκη μιλώντας σε Πανεπιστημιακούς και φίλους του.
 
Ο κορυφαίος Ξανθιώτης παράγοντας αποκάλυψε ότι με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει την απονομή στην νικήτρια ομάδα, μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, αν και κανονικά βάσει πρωτοκόλλου όφειλε αυτός ως πρόεδρος να δώσει την κούπα στα χέρια του Πέτρου Μάνταλου και του Χρήστου Αραβίδη, οι οποίοι τελικά την σήκωσαν… μόνοι τους στο Ολυμπιακό Στάδιο.
 
Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλώντας στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel το πρωϊ της Πέμπτης, μεταξύ των άλλων, είπε και τα εξής: «Δεν μου επέτρεψαν να κάνω την απονομή. Με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ μπήκε ανθρώπινο τείχος μπροστά από εμένα και ο συγκεκριμένος παράγοντας είπε στους παίκτες "πάρτε το μόνοι σας".  
 
Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια μέσα ενημέρωσης με κατηγόρησαν ότι δεν έδωσα το κύπελλο, όταν νωρίτερα είχα κάνει όλες τις απονομές και τις βραβεύσεις και είχα παραδώσει το βραβείο του MVP στο δικό μου παιδί, γιατί δικό μου παιδί είναι, στον Πέτρο Μάνταλο και τα μετάλλια σε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ. Δεν έκανα την απονομή του κυπέλλου γιατί δεν μου επέτρεψαν να την κάνω…».
 
Πάντως ο Γιώργος Γκιρτζίκης μπορεί να απέφυγε να κατονομάσει ποιος ήταν ο παράγοντας αυτός, εικάζεται ωστόσο ότι είναι ο Δημητριάδης, παλιός άσσος της ΑΕΚ, προφανώς μετά από εντολές του Μελισσανίδη…! 
 
πηγή: maxitisthrakis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου