Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Καταγγέλλουν τραυματισμό νεαρής δημοσιογράφου στους πανηγυρισμούς της ΑΕΚ

Aναδημοσίευση από το newsit.gr:

Οι συγγενείς της Χριστίνας Καρακασίδου με συνεχόμενες αναρτήσεις τους στο Facebook καταγγέλλουν ότι η δημοσιογράφος τραυματίστηκε απο φωτοβολίδα που πέταξαν στο αυτοκίνητό της, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η νεαρή κάλυπτε το ρεπορτάζ Ακαδημιών. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Οι συγγενείς της αναζητούν το δράστη μέσω των social media.


Karakasidou Christina
την Τετάρτη

Θεωρώ ανεπίτρεπτο και ενώ εχουν περάσει δυο 24ωρα ολα τα ΜΜΕ να ασχολούνται με τα 3 δόντια που έχασε ο Αραβίδης και ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει αναφερθεί στο τραγικό συμβάν της αδερφής μου ακριβώς διπλα απο το πούλμαν της ΑΕΚ !!!!!!


Αν η Χριστίνα μπορούσε να μιλήσει δεν θα σας "ενοχλούσαμε" αλλα σημερα ειναι χειρότερα ψυχολογικά κυρίως !. Ζητάμε την βοηθεια σας για να βρεθει ο ένοχος ! .

Αν είχαν χτυπήσει το πούλμαν της ΑΕΚ θα ειχε γινει χαμός στα media σωςτα ;;; Αλλα τωρα που πέτυχε μια οχι <<δημοφιλής>> κανένας δεν ασχολείται ;;!!! .

<<Ο θεός να σας εχει καλα>> ¡
7
1
v

Κριμα και άδικο,

Ενα κερί ή μια προσευχή για την Χριστίνα που περνάει δύσκολες ωρες απο τα ξημερώματα τς 18 Μαΐου .

Χθες το βραδυ λιγο μετα το τέλος της αναμετρήσεις ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΑΕΚ.

Η δημοςιογραφος Χριςτινα Καρακαςίδου δέχτηκε<< εγκληματική επιθεςη>> απο άγνωστο οπαδό.

Αυτο συνέβη, αφου η Χριςτινα μετα την λήξη συνεχιςε το ρεπορταζ των νικητών (ΑΕΚ) ακολουθώντας το πούλμαν με την αποςτολη της ομάδας στη Ν. Φιλαδελφεια.

Η Αδερφη μας δέχτηκε <<εγκληματική επίθεση>> απο άγνωστο οπαδό που βρισκόταν στο ίδιο σημείο των πανηγυρισμών της ομάδας της ΑΕΚ έπι της λεωφόρου Δεκελείας.

Δεν γνωρίζουμε ποια ομαδα υποστήριζε και ποιος ηταν ο σκοπός του... Για υτο ζητάμε την υποστήριξη και την βοηθεια σας σε καθε πληροφορία που μπορει να έχετε ειτε με κάποιο βίντεο,είτε με κάποια αυτόπτη μαρτυρία ... ΑΠΟΚΛΕΙΤΕ να μην είδε κάποιος κατι !!.

Ιςως αυτος ο ανόητος ειχε σκοπό να βλάψει την αποστολη της ΑΕΚ μα η φωτοβολίδα βρηκε το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Χριστίνας Καρακασίδου που ειχε στάθμευσει ακριβώς πισω απο το πούλμαν της ΑΕΚ .

Ειναι κριμα και άδικο για το κορίτσι μας που πολυ γνωρίζετε για το επαγγελματικό και προσωπικό της ήθος, να βρίσκεται σε αυτη την άσχημη κατάσταση δίχως να φταίει!!.

Για υτο σας παρακαλούμε εμείς τα αδέρφια της να επικοινωνήσετε μαζι μας,μεςω inbox, σε τυχόν πληροφορία που μπορει να γνωρίζετε απο το σημείο των πανηγύριςμων έπι της Λεωφ. Δεκελείας στη Ν. Φιλαδελφεια . Αυτος που το κανε πρέπει να <<πληρωςει>> για το κακο που έκανε !.

Σας ευχαριςτω .

Ενημερώσεις

Karakasidou Christina
την Τετάρτη

Λιγο πριν το μοιραίο... Η Χριστίνα που ολοι ξέρετε... Απλή, αληθινή κι ονειροπόλα !

Βοηθήστε μας να βρούμε τον θύτη που της προκάλεσε αυτη τη δυστυχία.. Επικοινωνήστε μαζι μας μεςω inbox .. Τα αδέρφια της Παντελης κ Παναγιωτης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου