Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Κύπελλο τέλος (;)


Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αναβλήθηκε οριστικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας κατόπιν εισήγησης της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ. Ωστόσο, υπενθυμίζουμε, τη διορία που είχε δώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής στην ΕΠΟ προκειμένου να αλλάξει τους βοηθούς που είχαν οριστεί έληξε στις 12:00 της Παρασκευής (06/05).

Από τη στιγμή που τα πλέι οφ έχουν οριστεί από τις 11 έως τις 30 Μαΐου θα πρέπει να βρεθεί κάποια άλλη ημερομηνία για τον τελικό, όχι όμως στο ενδιάμεσο αυτών, καθώς η ΑΕΚ σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να δώσει 6 αγώνες για τη Σούπερ Λιγκ. Κανονικά ο τελικός Κυπέλλου θα έπρεπε να είχε προηγηθεί των αγώνων για τα πλέι οφ. Επίσης είναι αδύνατο να γίνει μετά τις 30 Μαΐου καθώς οι διεθνείς θα λείπουν για τις επίσημες υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες.


Με αυτά τα δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι άλλο στην πορεία, φαίνεται πως είναι δύσκολο να δούμε έναν τελικό Κυπέλλου...


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».

Ήδη οι ομάδες έχουν αντιδράσει ενώ υπήρξε επίσημη τοποθέτηση από τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά για την πρόωρη λήξη της σεζόν οι άνθρωποι της ΕΠΟ τόνισαν πως γελάνε με αυτά τα σενάρια.


πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου