.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016



Δ Ε Λ  ΤΙ Ο  Τ Υ Π Ο Υ.

Ολοκληρώθηκε την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 & ώρα 18:30, το Πρόγραμμα Εκμάθησης Ποδοσφαίρου για την περίοδο 2015-2016, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, στα πλαίσια των Προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης.Στο εν λόγω πρόγραμμα, εγγράφηκαν από την αρχή της περιόδου 150  παιδιά ηλικίας 5 – 14 ετών και συμμετείχαν καθ΄ όλη την χρονιάκαι σε όλα τα τμήματατα 120 παιδιά.

Η τελετή λήξης των μαθημάτων, πραγματοποιήθηκε στο ανακατασκευασμένο  γήπεδο Μίνι Ποδοσφαίρου των αθλητικών εγκαταστάσεων «Γ. Παυλάκης», επί των οδών Αχαρνών & Παπαφλέσσα στη Νέα Χαλκηδόνα.
Κατά την διάρκεια της, πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης μεταξύ αντιπροσωπευτικών ομάδων, των τμημάτων Ποδοσφαίρου Μαζικής Άθλησης του Δήμου και του Α.Π.Ο. «ΠΡΟΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ».


Στο τέλος απονεμήθηκαν σε όλους τους μαθητές – αθλητές αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.
Οι απονομές έγιναν, μέσα σε άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, από τους ίδιους τους γονείς των παιδιών που παρευρίσκονταν και παρακολούθησαν την τελετή λήξης.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους γονείς των παιδιών – αθλητών, ο εντεταλμένος Δημ. Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου κος Μανωλεδάκης Θεόδωρος, ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. «ΠΡΟΟΔΟΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ»κος Δάρας Ιωάννης και ο παλαίμαχος διεθνής Διαιτητής, κος Γιαννακουδάκης Ευάγγελος.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε ολόψυχα σε  όλους, γονείς, μαθητές και Δασκάλους – Προπονητές,  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!! Καλή αντάμωση το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου