.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Τσίτος για ακόμη μια χρονιά στη ΦΕΑ



ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ: «Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Ομάδα ισχυρή που θα βασίζεται και στα δικά της παιδιά και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν στη ΦΕΑ.

Με το σκεπτικό αυτό δουλεύουν άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο. Ήδη μετά την ανανέωσης συνεργασίας με τους αθλητές Κώστα Μπασέα, Γιάννη Κρητικό και την επιστροφή του Δημήτρη Μαστρογιάννη, οι διοικούντες τον σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάννη Τσίτο ώστε να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Πρόκειται να ένα παιδί γέννημα θρέμμα Φιλαδελφειώτης που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ΦΕΑ, ενώ φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του Μπάμπη, ο οποίος εν έτη 1982 ήταν από τα βασικά μέλη της ομάδας μπάσκετ του ΑΟΝΦ με προπονητή τον Μελεμενή και τον Σταύρο Κόντο.

Στο πρωτάθλημα που τελείωσε ο Γιάννης Τσίτος πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν, έχοντας σημειώσει συνολικά 39 πόντους με 10 εκ των οποίων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης αφήνοντας ικανοποιημένο τον Κυριάκο Κοσμίδη.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε ο τεχνικός της ΦΕΑ, ο οποίος τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Τσίτο και είναι μεγάλη του χαρά που τον εμπιστεύεται και φέτος, εισηγήθηκε στην διοίκηση, την παραμονή του 21χρονου φόργουορντ και τη νέα σεζόν. Η επιθυμία του Κοσμίδη έγινε πράξη κι έτσι ο Τσίτος θα φοράει τη φανέλα της ΦΕΑ για έβδομη χρονιά. Όπως άλλωστε δήλωσε ο πατέρας του: «Εύχομαι στο παιδί μου τα καλύτερα και δη στην ομάδα της γειτονιάς μας που την πονάμε».

«Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά κι αφού τα βρήκαμε και με τον προπονητή συνεχίζω στην ΦΕΑ που την θεωρώ μπασκετική μου οικογένεια», δήλωσε ο Γιάννης Τσίτος στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά.

Αναφερόμενος στην κατά πολύ βελτιωμένη παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια της ΦΕΑ, ο νεαρός μπασκετμπολίστας επεσήμανε: «Δουλεύω σκληρά και θέλω κάθε ημέρα να βελτιώνομαι. Θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε ένα εξίσου ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Α’ ΕΣΚΑ».

Η ΦΕΑ έχει μια αξιοσημείωτη προσφορά στον χώρο του τοπικού αθλητισμού και ειδικότερα η παρουσία του τμήματος μπάσκετ, όχι μόνο σε ό,τι αφορά την ανδρική ομάδα, αλλά και τις ακαδημίες του.

Σχετικά για την ανανέωση του Γιάννη Τσίτου, ενός ακόμη δικού της παιδιού, αλλά και για τις ακαδημίες του συλλόγου στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο μίλησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, ο Διονύσης Φαναρτζής.

«Θέλουμε να δίνουμε ευκαιρία σε αθλητές και κυρίως σε δικά μας παιδιά, τα οποία έχουν ζυμωθεί μέσα στην ΦΕΑ», δήλωσε ο Φαναρτζής και πρόσθεσε: « Η δουλειά στις ακαδημίες να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί. Θέλουμε αυτό το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί να παραμείνει στην ομάδα. Δεν θα κρύψω πως η ΦΕΑ λειτουργεί ως οικογένεια. Βλέπω τους παίκτες μας να νιώθουν την ομάδα όπως ακριβώς θέλουμε διοίκηση και τεχνική ηγεσία κι αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου