.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Κούγιας: «Ο Πατέρας ασχολείται ενεργά με το παρασκήνιο εις βάρος του Μαρινάκη»! «Μπορεί να γίνει κάθαρση με Μπέο, Θωμά και Παπαδόπουλο;»



Καταγγελίες για δραστηριοποίηση του Νικόλα Πατέρα στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Δικαιοσύνης, προκειμένου να πλήξει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έκανε ο Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Ο πρόεδρος της Λάρισας μίλησε για τις επιθέσεις, στο παρελθόν, εις βάρος ανθρώπων του ποδοσφαίρου, όπως οι Χριστόφορος Ζωγράφος, Γιάννης Τσαχειλίδης, Αργύρης Λίβας και Φίλιππος Μπάκας, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή τη συγκέντρωση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων στη Θεσσαλονίκη. «Μπορεί να γίνει κάθαρση με τον Μπέο, τον Θωμά Μητρόπουλο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο;», αναρωτήθηκε.

Ακολουθεί απόσπασμα των δηλώσεων του Αλέξη Κούγια:

«Ο Νίκος Πατέρας έδιωξε τον Γκαγκάτση, έγινε κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τους Μπέο, Τσακογιάννη, Γ.Παπαδόπουλο. Πήρε τίτλους. Τον Πατέρα τον έδιωξαν οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου. Του καταλόγισαν ευθύνες.

Με την είσοδο του Μελισσανίδη στο ποδόσφαιρο φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Είναι γνωστά αυτά που συνέβησαν στον Ζωγράφο, τον Τσαχειλίδη, στον Λίβα, παλιότερα στον Μπάκα. Είναι γνωστά αυτά που γίνονται στις εκλογές. Ο Θεός να μας φυλάει. Στην αίθουσα στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Μπέος. Είδα να περιφέρονται όλα τα κοράκια.


Ο Πατέρας είναι ενεργά στο παρασκήνιο. Ασχολείται ενεργά. Το έχω καταθέσει στον κ. Ανδρέαδη. Λειτουργεί εις βάρος του μεγάλου του εχθρού, του Μαρινάκη. Ασχολείται ενεργά με το παρασκήνιο ο Πατέρας. Έχει γνωριμίες με εισαγγελείς, με παράγοντες, ενώ στο περιβάλλον του είναι ο Μπέος, ο Γ. Παπαδόπουλος και είναι στενός φίλος του ο Μελισσανίδης. Ο Αλαφούζος έχω την αίσθηση ότι παρακολουθεί με αμηχανία. Προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Σαββίδη, ο οποίος όμως είναι μόνος του. Έχει τις δικές του δυνατότητες. Υπάρχει σκληρός πόλεμος που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.
Μπορεί να γίνει κάθαρση με τον Μπέο, τον Θωμά Μητρόπουλο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο;».

πηγή: mikrometoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου