.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Κάποτε είχαμε αρρωστάκια για την Ερασιτεχνική, τώρα είναι η ίδια άρρωστη


"Τώρα η ίδια η Ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι άρρωστη διότι αυτοί που βρίσκονται στο Δ.Σ. του σωματείου δεν έχουν το κατάλληλο φάρμακο. Το να κάνεις το κέφι σου χωρίς να βάζεις λεφτά είναι πανεύκολο. Όπως πανεύκολο είναι να διαλύσεις τα τμήματα μέσα σε λίγες ώρες. Το δύσκολο είναι να βάλεις λεφτά, να παράγεις έργο. Αυτά δεν υπάρχουν στην ΑΕΚ."



Μάριος Ματσάνκος

Έχουν βγει αθλητές και έφοροι των τμημάτων της Ερασιτεχνικής για να εκφράσουν την αγωνία τους για το μέλλον του σωματείου. Φυσικά κανείς δεν τους ακούει. Αυτό είναι σίγουρο και ξεκάθαρο. Το ίδιο συνέβαινε και με εμάς.

Όταν το aek24hours.gr έγραφε πως θα πρέπει όλοι οι έφοροι, μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες να αντιδράσουν, έχοντας τη συμπαράσταση των οπαδών, κανείς δεν μας άκουσε. Αντίθετα, μας χαρακτήρισαν από εχθρούς μέχρι γραφικούς, ενώ δεχθήκαμε και ενέργειες που δεν αρμόζουν στην ιστορία της ΑΕΚ. Είναι ο εύκολος χαρακτηρισμός που μπορεί να δώσει ο Έλληνας σε κάθε τι αληθινό και σε κάτι που τον πειράζει και δεν μπορεί να το δει κατάματα.

Όπως κατάματα ο οπαδός της ΑΕΚ δεν μπορεί να δει και να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ότι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό τουλάχιστον, οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς. Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν σαρώσει όλα και είναι έτη φωτός μπροστά σε όλα τα επίπεδα. Έχουν έναν άνθρωπο, ο οποίος με το παρόν και το παρελθόν του, αυτό δηλαδή που γνωρίζουμε, διαβάζουμε και ακούμε όλοι, σπρώχνει χρήματα και στα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Το ίδιο κάνει και ο Σαββίδης. Έχει δώσει τεράστια οικονομική βοήθεια στον ΠΑΟΚ. Βρέθηκε μέχρι και στους τελικούς βόλεϊ ανδρών με τον Ολυμπιακό, ενώ συνεχίζει τη βοήθεια μέσω μεταγραφών.

Ακόμα και ο υπό διάλυση πριν από μερικούς μήνες Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, έχει τον Γιάννη Αλαφούζο που θέλει να «φρεσκάρει» τη Λεωφόρο για να παραμείνει ζωντανό το πράσινο σωματείο, συν τις όποιες βοήθειες που δίνει.

Αντίθετα, εμείς βρισκόμαστε στο μαρασμό και στην αφάνεια. Ξέρετε γιατί; Γιατί κάποτε είχαμε αρρωστάκια που αγαπούσαν πραγματικά την Ερασιτεχνική και κανείς δεν αναγνώρισε μέχρι σήμερα το έργο τους. Τώρα η ίδια η Ερασιτεχνική ΑΕΚ είναι άρρωστη διότι αυτοί που βρίσκονται στο Δ.Σ. του σωματείου δεν έχουν το κατάλληλο φάρμακο. Το να κάνεις το κέφι σου χωρίς να βάζεις λεφτά είναι πανεύκολο. Όπως πανεύκολο είναι να διαλύσεις τα τμήματα μέσα σε λίγες ώρες. Το δύσκολο είναι να βάλεις λεφτά, να παράγεις έργο. Αυτά δεν υπάρχουν στην ΑΕΚ.

Οι κατά καιρούς δηλώσεις του Χριστόφορου Μπακαούκα που φωνάζει για το χάντμπολ δεν συγκινούν πια. Ο ρομαντισμός δυστυχώς για τους άλλους, όχι για το aek24hours.gr, έχει πεθάνει. Τώρα ικανοποιούνται όλοι με τα παχιά λόγια. Και από δαύτα, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είναι άψογη. Λέξη και ψέμα με την ανοχή όλων τους.

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου