.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

«Είμαστε ‘εγκλωβισμένοι’ μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας για το γήπεδο»


Πάλι το γνωστό παραμύθι. Κάποιοι άλλοι εμποδίζουν... την υλοποίηση της "Αγιά Σοφιάς" 

Και πρέπει να πουλήσουμε και διαρκείας που δεν αγοράζουν...
 

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek24hours.gr:



«Είμαστε ‘εγκλωβισμένοι’ μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας για το γήπεδο»


Μάριος Ματσάνκος

Μπήκαμε στην καρδιά του καλοκαιριού (1η Ιουλίου) και ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει να μάθει νέα αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας μεταφέρουμε τα λόγια ανθρώπων οι οποίοι χειρίζονται το θέμα της «Αγιάς Σοφιάς». Ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, μίλησε αποκλειστικά στο aek24hours.gr και ρωτήθηκε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. «Έχουμε καταθέσει το φάκελο για την οικοδομική άδεια και περιμένουμε τα υψόμετρα και την κυκλοφοριακή μελέτη από τον Δήμο. Επίσης, βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Περιφέρεια για την υπογειοποίηση, αλλά κινούμαστε δυστυχώς με αργό ρυθμό. Είμαστε ‘εγκλωβισμένοι’ μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας», τόνισε.

Και γιατί δεν αντιδράτε από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η καθυστέρηση; «Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε συνάντηση. Η Dimand, η Δικέφαλος και ο πρόεδρος», ήταν η απάντηση που πήραμε.

Μάλιστα, ο κ. Ανδριόπουλος μας θύμισε τα λόγια του από την «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» του Ιδρύματος Ωνάση όταν έλεγε πως «για να γίνει ένα έργο χρειαζόμαστε τη συγκατάθεση του Δήμου και της Περιφέρειας. Δυστυχώς βλέπετε ότι υπάρχουν εμπόδια».

Εμείς ως aek24hours.gr ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται η όλη διαδικασία για να κατασκευαστεί επιτέλους το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου