.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Με ελεύθερα λαχεία πρωτάθλημα δεν πήρε κανείς

Τα Ραμφίσματα Του Αετού (4-7-2016)



  1. Τελικά η διοίκηση της ΑΕΚ έχει σκοπό να δημιουργήσει μια ομάδα πρωταγωνίστρια; Νομίζω ότι ο βασανισμένος και πολλαπλά δοκιμασμένος λαός αυτής της ομάδας αξίζει τον στοιχειώδη σεβασμό από την διοίκηση της ομάδας και ξεκάθαρες εξηγήσεις όσων αφορά τους αγωνιστικούς στόχους της φετινής χρονιάς.
ramfismata34
  1. «Είναι τιμητικό για την ανθρώπινη φύση το ότι αγαπάει περισσότερο ειλικρινά απ’ όσο μισεί.» Ναθάνιελ Χόθορν.  Αμερικανός συγγραφέας μυθιστορημάτων και διηγημάτων που γεννήθηκε σαν σήμερα 4 Ιουλίου του 1804 στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης.

  1. Σύντροφοι βαζέλες, καλορίζικος ο 34χρονος Λεντέσμα με μόλις 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

  1. Δεν είναι δυνατόν να έρθει ο Κάτσαρ για να δίνει ανάσες στους Σιμόες και Γιόχανσον και να παίρνει παραπάνω από αυτούς, υποστηρίζουν κάποιοι κύκλοι της ΠΑΕ. Σιγά το πρόβλημα ρε παιδιά. Κάντε αύξηση αποδοχών στους δύο παικταράδες μας να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

  1. Τελικά τι ομάδα είναι ο Λαΐφης μάθαμε;

  1. Ποιος και με ποια κριτήρια επέλεξε το προπονητικό κέντρο της Πολωνίας που ειδικεύεται στις δεξιώσεις γάμων, με την αφόρητη ζέστη και τα κουνούπια γίγαντες;

  1. Σαν σήμερα 4 Ιουλίου 1953 γεννήθηκε ο τραγουδοποιός, στιχουργός και τραγουδιστής Νίκος Ζιώγαλας, δημιουργός του τραγουδιού «Πέρασε η μπόρα» που συνδέθηκε με την ομάδα μας. Σήμερα αρκετά χρόνια μετά μπορούμε να πούμε ότι οι μπόρες θα έρχονται όσο δεν ξεμπερδεύουμε με το σύστημα που τις δημιουργεί.
  1. Οι 14 από τις 16 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας έχουν δηλώσει πως δεν θα αγωνιστούν στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξει η κατάσταση. Οπότε έτσι κι αλλιώς θα μάθουμε κάτι πολύ ενδιαφέρων: Τι εννοούν να «αλλάξει η κατάσταση» και αν δεν αλλάξει πόσες εταιρείες θα κρατήσουν το λόγο τους.

  1. Σύντροφοι και σύμμαχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μια χαρά σας έκατσε η αποχώρηση Γκολάσα. 400 χιλιάρικα το χρόνο γλυτώσατε ρε γίγαντες.

  1. Αυτός ο ομογενής δρομέας Βασίλης Καριόλης έπρεπε να γίνει ποδοσφαιριστής και μάλιστα σέντερ φορ. Όταν θα έβαζε καμία γκολάρα θα λέγαμε: πω πω τι έβαλε ο Καριόλης! 

  1. Σας θυμάμαι ακόμα όλους εσάς που λέγατε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ένα αφεντικό με πολλά λεφτά. Για πείτε μου τώρα, βλέπετε πουθενά τα πολλά λεφτά; Και όχι μόνο αυτό. Βλέπετε η ομάδα να έχει κάποιο ίχνος προγραμματισμού, κάποιο πλάνο, κάποιο τμήμα σκάουτινγκ;

  1. Σαν σήμερα 4 Ιουλίου 2004 η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου, κατακτά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, κερδίζοντας στον τελικό τη διοργανώτρια Πορτογαλία με 0-1. Πέντε ποδοσφαιριστές του θαύματος μπορούμε να τους πούμε παιδιά της ΑΕΚ. Είναι οι: Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Καψής, Βασίλης Λάκης Βασίλης Τσιάρτας, ο Τραϊανός Δέλλας που αγωνιζόταν στην Ρόμα και ο Ντέμης Νικολαΐδης που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
  1. Ο Λεβ είναι ικανός να φοράει ειδικής κατασκευής παντελόνι με τρύπιες τσέπες για να μπορεί να ξύνει τα @@ του χωρίς να τον βλέπουμε.

  1. Χάθηκε ο Φλέτσερ που ήταν και πανάκριβος, ένα ψηλό σέντερ φορ, 1,90, βαρύς χωρίς τεχνική, κλασσικός επιθετικός περιοχής, αλλά δεν πειράζει μωρέ, τώρα κοιτάμε τον Καστίγιο, βραχύσωμος, 1,77, τεχνίτης, κλασσικός περιφερειακός. Προγραμματισμός όχι αστεία.

  1. Τι έγινε ρε παιδιά με εκείνη τη σύνταξη του βουλεύματος που θα προτείνει στο Δικαστικό Συμβούλιο ποιοι από τους 35 κατηγορούμενους της «εγκληματικής οργάνωσης» πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη; Κόκκαλα έχει;

  1. Έκτη μέρα προετοιμασίας και ακόμα να καλυφθούν τα τρανταχτά κενά του σέντερ φορ, του εξτρέμ, του κεντρικού χαφ και του αριστερού μπακ. Μη βιάζεστε παιδιά υπάρχει χρόνος.

  1. Έχει και η Ισλανδία τον Κατσουράνη της.
Cl_A_XTWEAQc0p5
  1. Η νέα τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού υπό τον Βίκτορ Σάντσεθ εμπιστεύεται απόλυτα το αμυντικό δίδυμο Μποτία – Σιόβα! Αυτά μάλιστα… είναι καλά νέα.

  1. Πίστευα πως ο Παναθηναϊκός για κάποιο λόγο έχει βάλει στόχο να έχει κάθε χρονιά το χειρότερο δεξί μπακ στον κόσμο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα του αμφισβητήσει αυτή την πρωτιά μια ομάδα που θα βρίσκεται στους τέσσερεις του EURO. H Πορτογαλία!

  1. Δεν μας έφταναν τα εγχώρια παραρτήματα τώρα έχουμε και ευρωπαϊκά… Σταντάρ Λιέγης, Νόττινχαμ Φόρεστ κτλ…

  1. Συνεχίζει την αντίσταση ο επαναστάτης εφοπλιστής Ιωάννης Αλαφούζος. Κόντρα στο κατεστημένο πρότεινε μια νέα ΚΕΔ που θα ηγούνται οι κύριοι Μπίκας, Σταθόπουλος, Παπαδάκος και Τεροβίτσας. Προφανώς θα πρόκειται για διαβολική συνωνυμία με τους κύριους που μεσουρανούσαν επί παράγκας.

  1. Ποιος σας είπε ότι το καλό γούστο πάντα υπερισχύει;
CmYNJsqWAAEzIsn
  1. Είχατε λυσσάξει με το θέαμα που βλέπατε στη Σούπερ Λίγκα μέχρι που παρακολουθήσατε το φετινό EURO. Ελάτε τώρα παραδεχτείτε το.

  1. Η κουφάλα η Ισλανδία μετά τη δική της χρεοκοπία είχε βαλθεί να χρεοκοπήσει και όλους τους παίκτες του στοιχήματος. Μέχρι να πάει στο νησί της από τους Γάλλους κατέστρεψε πολλούς φουκαράδες τζογαδόρους.

  1. Να εξετάζεις την απόκτηση ποδοσφαιριστή που έχει απορρίψει ο ΠΑΟΚ (Ζουζουλίνη ή κάπως έτσι) Ανατριχιαστικό!

  1. Μετά τον Λόρια η υπόθεση Λαΐφη είναι το δεύτερο άδειασμα στον προπονητή μας. Τιμούρ σου έχω εξηγήσει από την πρώτη μέρα πως έχουν τα πράγματα. Εσύ διαλέγεις.

  1. Σοβαρά τώρα ρε Κόντε; Τον Ζάζα τον έβαλες στο 120’για να εκτελέσει πέναλτι; Αυτός έκανε όπως κάνω εγώ όταν κατουριέμαι και είναι άλλος μέσα στην τουαλέτα.
  1. Φήμες για επιστροφή του Σισέ στον Παναθηναϊκό ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Ενθουσιασμένος ο Κριστόφ Βαζέχα ξεκινάει εντατικά προετοιμασία.

  1. Είδαμε και πάθαμε να μάθουμε τις γυναίκες μας τι είναι το οφσάιντ, άντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι η παράταση δεν είναι υποχρεωτική στο EURO, απλά προκύπτει.

  1. Θα έρθει η στιγμή που η δύναμη του οπαδού θα ταιριάξει με τη δύναμη της στιγμής και θα σας πάρει ο διάολος.

  1. Πάντως να ξέρετε ότι με τις μαλακίες του Μπουφόν το όριο συνταξιοδότησης στην Ιταλία έχει φτάσει στα 65.

  1. Συνεχίζει να ματώνει για να ενισχύσει την Πανάθα του ο οικολόγος εφοπλιστής και φιλάνθρωπος καναλάρχης
13529058_1751939148396665_6516490398090970757_n
  1. Ίσως η ΑΕΚ είναι ο τρόπος που θα σε οδηγήσει ομαλά πίσω στον εαυτό σου. Όχι σ’ αυτόν που θέλουν να γίνεις οι άλλοι, αλλά σ’ αυτόν που πραγματικά είσαι.

  1. Είναι πάγια τοποθέτηση μου ότι ο Φερνάντο Σάντος είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την Ελλάδα, για μια σειρά από λόγους. Προσθέτω ακόμα έναν. Είναι ο μοναδικός που κατάφερε να επιβάλλει στον Ρονάλντο να παίζει για την ομάδα και όχι η ομάδα για τον Ρονάλντο.

  1. Εντυπωσιάζουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού οι νεαροί Μανθάτης και Ρέτσος. Ενθουσιασμός επικρατεί σε Σταντάρ Λιέγης, Νόττινχαμ Φόρεστ, ΑΠΟΕΛ και Πανιώνιο.

  1. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δύο πράγματα έχουν σημασία: το πρώτο είναι τα λεφτά και δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι το δεύτερο.

  1. Φανερά ισοδύναμες οι δυο ομάδες εξού και το 1-1 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.
CmYkkP5XYAAg1H9

  1. Ο μνημονιακός Παναθηναϊκός που παλεύει με τη στήριξη του φιλάνθρωπου και οικολόγου εφοπλιστή Ιωάννη Αλαφούζου, να ορθοποδήσει, έδωσε τα περισσότερα χρήματα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όχι για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή, αλλά για την ενοικίαση του Ιμπάρμπο. Αλαφουζική Συμμαχία: η χαρά του μεσάζοντα.

  1. Δάκρυσε η εικόνα του Ελευθερόπουλου με την έξοδο του Ισλανδού τερματοφύλακα και σε συνδυασμό με το ρεσιτάλ Ζιρού ξύπνησε τραυματικές μνήμες στους φουκαράδες τους γαύρους.

  1. Τι νόημα έχει να κάνεις την προετοιμασία της ομάδας σε ένα προπονητικό κέντρο της Πολωνίας με καιρικές συνθήκες Αθήνας; Φτάσαμε στο σημείο να αποχωρίσει ο Γιόχανσον από την προπόνηση λόγο ζέστης.

  1. Αυτά που γράφω μπορεί κάποιος να τα δεχτεί ή να τα απορρίψει, να ενθουσιαστεί με αυτά που θα διαβάσει ή να τα αγνοήσει. Δεν έχει σημασία. Μην τολμήσει όμως κανένας να παραποιήσει το περιεχόμενο ή να διαστρεβλώσει το νόημα των γραπτών μου, γιατί θα τον πάρει ο διάολος. Φιλικά.

ramfismata214

Παναγιώτης Αλιατάς

πηγή:  aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου