.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

«Καρφάρα» Κετσπάγια για μεταγραφές!


«Περιμένουμε ακόμη για τις μεταγραφές. Μας προβληματίζει που δεν έχουν έρθει. Ελπίζω όσο πιο σύντομα να έρθουν οι παίκτες να συμπληρώσουν το ρόστερ μέχρι το πρώτο επόμενο ματς»

Το πρώτο φιλικό στην προετοιμασία της ΑΕΚ έφερε... γκρίνια εκ μέρους του Γεωργιανού τεχνικού. Τί δήλωσε μετά το ματς και ποιό μήνυμα έστειλε στη διοίκηση.

Η ΑΕΚ επικράτησε μετά δυσκολίας της Μπάνικ Οστράβα στο πρώτο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους και το πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να βγει από αυτό το πρώτο δείγμα, είναι, ότι η ομάδα θέλει άμεσα επιθετικό. Σας το αναφέραμε και στο Match Report της αναμέτρησης, ότι η Ένωση έχασε ευκαιρίες που ένα κλασικό φορ δεν θα έχανε με τίποτα. Αλλά όταν παίζεις με Αραβίδη και Βάργκας που δεν μπορούν να τελειώσουν όπως πρέπει ένα τετ α τετ, τότε είναι δεδομένο, πως μετά θα έχει πρόβλημα στο γκολ.


Ο Τιμούρ Κετσπάγια πάντως πέταξε το καρφί του, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ο Γεωργιανός τεχνικός αν και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, έδειξε προβληματισμένος για τις μεαγραφές «Δεν μπορούμε να πούμε από το πρώτο φιλικό για συμπεράσματα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Στο δεύτερο τα παιδιά είχαν περισσότερο όρεξη να τρέξουν. Είναι το πρώτο ματς, μόλις 10 ημέρες προετοιμασίας έχουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να φτάσουμε εκεί κοντά σε αυτό που θέλουμε. Είμαι πιο πολύ ικανοποιημένος από το ημίχρονο. Είχαμε δυνατές προπονήσεις πάντως εδώ», ήταν το σχόλιο του για το παιχνίδι.

Καταλήγοντας έστειλε και το μήνυμά του στη διοίκηση: «Περιμένουμε ακόμη για τις μεταγραφές. Μας προβληματίζει που δεν έχουν έρθει. Ελπίζω όσο πιο σύντομα να έρθουν οι παίκτες να συμπληρώσουν το ρόστερ μέχρι το πρώτο επόμενο ματς».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κετσπάγια έφαγε... άκυρο σε δύο προτάσεις του. Πρώτος ήταν ο Λόρια, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τον αδειάζει φέρνοντας τον Μπάρκα και στη συνέχεια ο Λαΐφης, ο οποίος ήταν ακριβός για την οικονομική πολιτική της ομάδας...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου