.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Απάντηση του Χρήστου Κοπελούσου στον κ. Μανωλεδάκη




ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Νέα Φιλαδέλφεια 17 Ιουλίου 2016


ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

¨Έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα την «υποτιθέμενη» απάντηση του κ.Μανωλεδάκη στην τοποθέτηση που έκανα κατά την λογοδοσία του Δημάρχου, ενώπιον του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
Δικαιολογώ την άγνοια του καλού συναδέλφου, αλλά δεν δικαιολογώ τα ψέματα!
Ας μάθει λοιπόν ο κ.Μανωλεδάκης ότι ο Κένταυρος εγκαταλείφθηκε επί δημαρχίας Έφης Γαϊτανά, όταν τότε εγώ ανήκα στην μείζονα αντιπολίτευση, στην παράταξη "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" με επικεφαλής τον Χάρη Τομπούλογλου.
Τότε με επανειλημμένες αναφορές μας είχαμε στηλιτεύσει την εγκατάλειψη του "Κενταύρου".
Λέει ο κ. Μανωλεδάκης ότι δεν μπορούσε να γκρεμιστεί μόνο το παράνομο τμήμα του Κενταύρου και να παραμείνει το νόμιμο των 100 τ.μ.
Προφανώς και δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό στα "μουλωχτά" όπως το γκρέμισαν, τα ξημερώματα, διότι είχαν κάνει κατάληψη οι «ομοϊδεάτες» της σημερινής Δημοτικής Αρχής ,τους οποίους δεν απέβαλαν - όπως είχαν νόμιμη υποχρέωση - από τον χώρο.
Βεβαίως και θα έπρεπε, αλλά και θα μπορούσαν να γκρεμίσουν μόνο το παράνομο τμήμα και να διαμορφώσουν εν συνεχεία το νόμιμο σε ένα όμορφο δημοτικό αναψυκτήριο, το οποίο θα ήταν και πάλι σήμα κατατεθέν για το Άλσος και την πόλη μας και θα απέφερε έσοδα στον Δήμο.
Αντί για αυτό ο Δήμαρχος - με τη σύμφωνη γνώμη προφανώς και του κ. Μανωλεδάκη - το γκρέμισε όλο και το έκανε οικόπεδο, για να μην έλθει σε κόντρα με τους καταληψίες φίλους του.
 Ας μας πει ο κ. Μανωλεδάκης ποιοι είχαν «καταλάβει» τον Κένταυρο, για να το μάθει κι αυτό ΟΛΟΣ ο λαός. Είναι πια κοινό μυστικό...
Για το "Ηρώδειο Πάρκο" επί της Δεκελείας στη Νέα Χαλκηδόνα, ας μάθει ο κ. Μανωλεδάκης και η παράταξή του ότι ο χώρος αυτός λειτούργησε υποδειγματικά επί 6 χρόνια (2006-2012) και αποτελεί ένα έργο κόσμημα του Νίκου Παπαμικρούλη για τη Νέα Χαλκηδόνα.
 Στην διάρκεια της λειτουργίας του δεν είχε ούτε μία μήνυση για διατάραξη της κοινής ησυχίας και φυσικά δεν εγκαταλείφθηκε από τον ενοικιαστή όπως ισχυρίζεται ο κ. Μανωλεδάκης, αλλά αντίθετα παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση στην αρμόδια επιτροπή του δήμου, όταν ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ (ο ενοικιαστής) από την διοίκηση Γαϊτανά να παραδώσει το χώρο, που ρημάζει από τότε καθημερινά.
Επί 2 χρόνια τώρα καταστρέφεται με ευθύνη της "Δύναμης Πολιτών" του Άρη Βασιλόπουλου, με συνυπευθυνότητα - στο βαθμό που του αναλογεί - και του κ.Μανωλεδάκη.
 Ελπίζω το «Ηρώδειο Πάρκο» να μην έχει την «τύχη» του Κενταύρου, δηλαδή να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να το δούμε να τελεί υπό κατάληψη.
Για την "οικία Σουβατζόγλου" στην Νέα Χαλκηδόνα (Κρήτης και Μαραθώνος), παραπέμπω τον κ. Μανωλεδάκη στον πρ. Δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας Νίκο Παπαμικρούλη - ο οποίος υποστήριξε τον Άρη Βασιλόπουλο προεκλογικά και την Δύναμη Πολιτών να γίνουν δημοτική αρχή - με τον οποίο φυσικά επικοινώνησα, ώστε να τον ενημερώσω και να ενημερωθώ για τις λεπτομέρειες.
Το κτήριο έχει χαρακτηριστεί «διατηρητέο» από το Υπουργείο Πολιτισμού, ο πρώην Δήμος Νέας Χαλκηδόνας προέβη σε εργασίες για την αποκατάσταση του κτηρίου και μάλιστα υπάρχει δυνατότητα με χαμηλότοκο δάνειο ο Δήμος να ολοκληρώσει το έργου. Η νομική πλευρά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος για το κτήριο αυτό, είναι σε πλήρη γνώση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου μας, και συμβουλεύω τον κ. Μανωλεδάκη να ζητήσει ενημέρωση επί του θέματος.
Για το πράσινο και την καθαριότητα, που ανέλαβε να υπερασπιστεί για λογαριασμό άλλων ο κ. Μενωλεδάκης, τον ενημερώνω και πάλι ότι δεν υπήρξα ΠΟΤΕ Δημοτικός Σύμβουλος σε οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή διότι πολύ απλά υπηρετώ τα κοινά της πόλης μας επί πολλά χρόνια από την θέση της αντιπολίτευσης.
 Άρα τις ευθύνες που θέλει να μου αποδώσει ο εκλεκτός και αγαπητός συνάδελφος τις στέλνει σε λάθος διεύθυνση…
Το επίπεδο της καθαριότητας στη πόλη μας δεν τιμά κανέναν και πολύ περισσότερο δεν τιμά τον σημερινό Δήμαρχο και την σημερινή Δημοτική αρχή στην οποία μετέχει ο κ. Μανωλεδάλης.
Επομένως όσα ο κ. Μανωλεδάκης δεν είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο - όπου παρέμεινε σιωπηλός - και σήμερα τα αναφέρει με δήλωσή του στον ηλεκτρονικό τύπο είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις" μιας ανύπαρκτης δημοτικής αρχής, αποξενωμένης εντελώς από τον κόσμο, που αντί να χτίζει γκρεμίζει, που αντί να αξιοποιεί την δημοτική μας περιουσία την απαξιώνει, που αντί να σχεδιάζει το μέλλον της πόλης μας, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ καθημερινά τη ζωή μας... Κι αυτά τα βλέπουν πλέον οι κάτοικοι-δημότες, γι΄αυτό έχουν ΓΥΡΙΣΕΙ την πλάτη στον Άρη Βασιλόπολου, τον Θοδωρή Μανωλεδάκη και στην παράταξή τους.

Χρήστος Κοπελούσος
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος

1 σχόλιο:

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΡΠΑΝΗΣ18 Ιουλίου 2016 στις 5:56 μ.μ.

    Αγαπητοί Χρήστο,Θεόδωρα,κι όσοι συνεχίζουν την παραπλάνηση,παραπληροφόρηση,στημένες δήθεν αντιδικίες,κ.ο.κ...κατά παράβαση και παράλλειψη καθήκοντος συμπολιτευόμενοι και δήθεν αντιπολιτευόμενοι.......η απόφαση του Σ.Τ.Ε. 974/05 ΈΚΡΙΝΕ ΠΑΡΆΝΟΜΟ,ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ,ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΟ,όλο το κτίριο και το υπαίθριο χώρο του ,που είχε καταστρέψει και εξαφανίσει δεκάδες πεύκα και δέντρα,κι όλη την βλάστηση....αφήστε τα επικοινωνιακά δήθεν παιχνίδια,περί δήεθν νομίμων 100 τ.μ.,κ.ο.κ...γιατί όλα αυτά που λέτε και κάνετε σας ΕΚΘΕΤΟΥΝ ανεπανόρθωτα,πέρα των όποιων διοικητικών,ποινικών,αστικών ευθυνών προκύπτουν,μιας και "προετοιμάζεστε" να επαναλάβετε το διαρκές έγκλημα εκ νέου στο Άλσος,με το να ψηφίζετε με τα χέρια και τα πόδια τον βιασμό του και τον ακρωτηριασμό του........κοντός ψαλμός αλληλούια............έχουν πλήρη γνώση οι φύλακες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή